reklama
Jeżeli jesteś pasażerem i masz niezapięte pasy to mandat płacisz tylko wtedy jeśli kierowca przed ruszeniem polecił Ci zapięcie pasów. Jeżeli tego nie zrobił to mandat płaci kierowca. Mój mąż jest policjantem w ruchu drogowym, więc coś tam na te tematy wiem![]()
Ok, a jak udowodnić, w przypadku zatrzymania przez Policję, że kierowca polecił bądź nie polecił zapięcie pasów pasażerowi. To trochę dziwne. Przecież nikt nie chce płacić mandatu.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Wiesz jak jedziesz z kimś znajomym to po prostu powie prawdę. A jak skłamie to go więcej nie weźmiesz do auta
Takie są po prostu przepisy.
u mnie z bajkami jest trudniej, Stas koniecznie chce czytac samjak tylko biorę do ręki książkę to mi ją wyrywa i czyta ząbkami
tak wiec bajki opowiadam mu z głowy
![]()
U nas to samo
Ja czytam Małej zawsze przed snem-jak już jest w łóżeczku. Niekoniecznie wykazuje zainteresowanie bo skacze i biega po całym łóżeczku ale przynajmniej nie wyrywa mi ksiażki z ręki
a Barti uwielbia bajki
czasami sam czyta - część zna na pamięć (zaskakującą ilość), a resztę dopowiada z obrazków. wieczorem zawsze mu czytam (tatuś się wstydzi, bo się jąka i nie stosuje interpunkcji;p), po bajce mówię "koniec", buziak i gasimy światło - 10minut i wychodzę na paluszkach z pokoju
jak Wasze dzieci troszkę podrosną, to na pewno opanują sztukę czytania
bardzo ważne jest, że już czytacie, my Bartiemu zaczęliśmy czytać jak był jeszcze w brzuszku i tak do dziś
jak Wasze dzieci troszkę podrosną, to na pewno opanują sztukę czytania
she_84
Fanka BB :)
ja tez juz zaczynam czytac Stasiowi jak jest w brzuszku
kupilam nawet ksiazke z bajeczkami 
kilolek
podwójna listopadowa mama
Ciekawa alternatywa dla jednorazowych chusteczek - chusteczki wielorazowe, ekologiczne
Cheeky Wipes Zestaw Wszystko-w-Jednym Bawełna - BIOmania.pl
i
Nowy EKOtrend - ekologiczne chusteczki wielorazowe | Dobra mama
trzeba przznać, że drogie ale ciekawe. Pozperałam i znalażłam porady jak takie chusteczki zrobic samemu
Wielorazowe chusteczki do pupy
i chyba się skusze na robione z ręczniczków ikea albo flaneli
Cheeky Wipes Zestaw Wszystko-w-Jednym Bawełna - BIOmania.pl
i
Nowy EKOtrend - ekologiczne chusteczki wielorazowe | Dobra mama
trzeba przznać, że drogie ale ciekawe. Pozperałam i znalażłam porady jak takie chusteczki zrobic samemu
Wielorazowe chusteczki do pupy
i chyba się skusze na robione z ręczniczków ikea albo flaneli
reklama
Podziel się: