reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Mój Jasiek także szuka cyca jak pisklak do tego jeszcze chwyta ręką za stanik żeby nikt go nie oderwał :-) mały cwaniaczek. Najlepszy był dziś w nocy w ciągu 1 godz zmieniłam 6 razy pieluchę. Najpierw karmienie słyszę bulgot i prut, no to jak się najadł i beknął na przewijak, zmieniam myyję podkłądam pieluchę i fontanna - więc zmiana bodziaka no i oczywiście pieluchy, ie zdążyłam podłożyć nowej znów prut i kupa, no i znowu mycie, podkładam kolejną i znów fontanna z tym, że bez zmiany bodziaka (uff udało się) i do wózka lulanko (bo sam nie zaśnie). Nie minęło 15 min drze się bo chce znó cyca (wcale się nie dziwię bo wszystko mu wyleciało przy zmianie pieluch :-D hihi) więc karmienie i znów słyszę bulgot i wielkie prut no więc jak się najadł i znów odbicie to na przewijak i zmiana pieluchy i znów do cyca wtedy zasnął w przeciągu 5 min więc odczekałam żeby się ułożyło i wtedy do łóżeczka. Mówię Wam sajgon :cool:
Najpiękniej wygląda jak śpi skłąda rączki jak do modlitwy, odgina do tyłu głowę, uśmiecha się a czasem zanosi śmiechem - wtedy podobno śnią się aniołki :-D

reklama
Aniknulka :-D:-D:-D moja mała potrafi dać serię 3-4 razy w pieluche w ciągu 10 minut, więc najczęściej jak słyszę, że coś zrobiła, to jeszcze trochę czekam ;-) a i tak potrafi jeszcze podczas zmainy pieluszki zrobić, nie wspominając, że jesteśmy już na "2" bo z "1" już jej się wylewało :szok:

Ja na razie jestem na 1 pampersa ale jak mi się skończą to przejdę na 1 Happy (bo te zaczynają się od 0) i potem 2 pampersa. Mój jak robi siku to już z tych 1 często wylewa na ubranko :-D:szok::-D

Lorcia wow:szok: ale duuuży chłopak
A mój jeszcze na 1 pampersa szok :szok: a może już powinnam użyć większych? nie wiem dokładnie jak powinna ta pieluszka leżeć na razie wg mnie jest ok ale mogę się mylić

My jestesmy na 1 pampersa,ale chyba musimy sie przerzucic na 2,bo odznaczaja sie juz w pachwinach (chociaz staram sie ciasno nie zamykac).A i kupka sie czasem wyleje.
A Haggiesa mialam na poczatku,ale nie pasowaly mi (kurcze,ale nie pamietam dlaczego...)

A tak odnosnie tematu-wydaje nam sie,ze Majka zaczyna sie juz swiadomie usmiechac :-)

u mnie 2 pampersa jest zdecydowanie za mała- malutki ranił sobie nóżki do tego zaczął się odparzać dlatego zdecydowałam się przejść na większy rozmiar.

reklama
Do góry