reklama

Co robić co to

reklama
Wogole nie bralam do siebie tego co mowil,jak zobaczylam,ze rosnie to juz nic mnie nie interesowalo 😍
Ten lekarz jest jakiś dziwny. Na początku zawsze musi być mało żeby później było dużo😃 trzykrotny przyrost oznacza że ciąża jest silna i dobrze się rozwija. W poniedziałek powinna już być bardziej konkretna liczba ponad 200 a jak dalej będzie tak ładnie rosło to ponad 300😀

Ten lekarz jest jakiś dziwny. Na początku zawsze musi być mało żeby później było dużo😃 trzykrotny przyrost oznacza że ciąża jest silna i dobrze się rozwija. W poniedziałek powinna już być bardziej konkretna liczba ponad 200 a jak dalej będzie tak ładnie rosło to ponad 300😀
Dlatego biore na niego poprawki 😂😅 ciesze sie,ze rosnie 🥰 juz nie moge doczekac sie USG 😍🥰

Dziewczyny jak myślicie będzie dzidzia? Jestem po poronieniu w 8tyg. Poronilam w kwietniu. Planuje zrobić jeszcze test jutro rano i w przyszłym tygodniu
20200626_211006.jpeg

Dam napewno rano znać. Ten test nie robiłam rano z rannego moczu tylko w południe Ale myślę że nie to nie ma żadnego znaczenia jak jestem w ciąży to w każdym momencie pokaże kreseczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry