Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nawet jak bym chciala to mi sie nie chce i juz :-( Piersi faktycznie fajowe i juz mnie nie bola i o tyle dobrze.Na poczatku ciazy bylo na odwrot,piersi bolaly,ale apetyt na igraszki byla ogromny,a teraz nic
Mam nadzieje,ze to sie niedlugo zmieni .a mi to sie ostatnio w ogole nie chcei nawet jak bym chciala to mi sie nie chce i juz :-( Piersi faktycznie fajowe i juz mnie nie bola i o tyle dobrze.Na poczatku ciazy bylo na odwrot,piersi bolaly,ale apetyt na igraszki byla ogromny,a teraz nic
Mam nadzieje,ze to sie niedlugo zmieni .
To nawet nie tyle kwestia chęci psychicznych, tylko ja się czuję jak wieloryb wyrzucony na brzeg i nie mam siły nawet się w łóżku na drugi bok obrócić, a co tu mówić o większych wysiłkach
Czyli totalny brak checi na ekscesy lozkowe.Jak sie klade do lozka to momentalnie zasypiam,bo jestem zmeczona.A w nocy to mnie wszelkie pobudki strasznie wkurzaja,bo przeciez ja sie musze wyspac,a nie zeby mi tu ktos przeszkadzal i jeszcze cos ode mnie chcial
;-)
.
Dla facetow to jednak musi byc wazniejsze niz nam sie wydaje. Jakos trzeba tej sfery pilnowac... coz, rozne metody istnieja, tylko troche fantazji i mysle, ze bedzie dobrze! W srode nasza rocznica slubu. Kolezanka powiadomila mnie, ze nie zostanie z Maxem wieczorem, bo jej maz wyjezdza w delegacje, a my juz mielismy isc cos zjesc, pojsc do kina
ehhh. To moze chociaz w domu jakis romantyczny i "wesoly" wieczorek zorganizujemy, poprzedzony "ciekawym zakupem", to chyba niezla mysl...