Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
za to wypiję!!!ma przeczucie, że dziś w nocy pójdę rodzić i będę trzecią dobrą nowiną. Oby!!!

soczek oczywiscie Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to wypiję!!!ma przeczucie, że dziś w nocy pójdę rodzić i będę trzecią dobrą nowiną. Oby!!!

soczek oczywiscie
. Zatem fajnie bo wiem ze jak mala nie wykluje sie w ciagu nadchodzacego tygodnia to juz napewno bedzie z nami 14 czerwca
.No a ja wlasnie wrocilam od lekarza i rozwarcuie juz na 2 cm, glowka niziutenko i wszystko gotowe do porodu. Badanie co prawda bolalo troche i powiedziala mi ze nawet po tym badaniu moge urodzic no ale jak narazie nic sie nie dzieje. A termin juz mam wyznaczony w szpitalu ze jak nie urodze do tego czasu to juz mam zamowiony szpital na przyszly czwartek na 4:30 rano. Zatem fajnie bo wiem ze jak mala nie wykluje sie w ciagu nadchodzacego tygodnia to juz napewno bedzie z nami 14 czerwca
.

:-):-):-)
to ile jeszcze bede czekac? mam nadzieje ze nie do lipca.

chyba ze do kolan by spadl

. Zatem nie przejmuj sie, a swoja droga zawsze te osoby co zazekaja sie ze nie urodza jeszcze dlugo, rodza pierwsze wiec kto wie moze urodzimy w ten sam dzien.