reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

monia ja mam prawie codziennie zwłaszcza rano takie bóle:baffled: u mnie szyjka 2 tyg temu miała 1,5 cm, rozwarcie na opuszek i tak sobie myślę, co jest teraz:confused:
dziewczyny, czy wy też się budzicie przy każdym przekręcaniu z boku na bok z okropnym bólem w okolicy krzyża? ja już w nocy nie wyrabiam:no: do tego dochodzi ból w dole brzucha:wściekła/y: w dzień jest ok, ale nocki są paskudne:sick:

reklama
Kochasek a jaki to jest dokladnie bol? Opisz mi troche jakbys mogla.

ja w nocy niby spie ale budze sie na siku kilka razy wiec wiesz jaki to jest sen, no i zauwazylam ze jak chce mi sie siku i po wysikaniu mam taki bol w dole brzucha jakbym miala caly siny brzuch. Wiesz tak jakby ktos cie pobil i dusil ci na siniaka czy cos. Potem to mija ale to takie dziwne... Poza tym od czasu do czasu niby mam takie jakies bole jak na okres super nisko ale to nie jest bol ze bys wziela tabletke czy cos,... jakos dziwnie. Kurcze ciekawa jestem czy jak pojde w przyszla srode to bede miec jakies rozwarcie czy nie??

ten ból pleców to taki dziwny jest - od kości ogonowej przez cały odcinek lędźwiowy i tak jakby o miednicę zachaczał (ból - nie kręgosłup;)):baffled: a brzuch to tak jak przed okresem, ale właśnie tak jak piszesz, że jeszcze nie taki, żeby trzeba było np po tabletkę sięgać
do tego mi dochodzą ostatnio jakieś "kluski" śluzu jak się załatwiam (tzn jak się podetrę to na papierze zostają) ciekawe czy to oznaki zmiękczania (czy jak to się tam zwie) i skracania szyjki:confused:

kOCHASKU, MNIE BOLA PLECY NA KONIEC DNIA STRASZNIE, ZWLASZCZA JAK DUZO CHODZE ALBO STOJE. I TEN NERW W POSLADKU POWODUJE ZE CZASEM UJSC NIE MOGE, NORMALNIE JAK JAKAS BABULENKA:-D :szok: :tak: A CZASEM ALE ZADKO BOLI WLASNIE TEN BRZUCH ALE TAK BARDZO BARDZO NISKO I TROCHE RAZEM Z PLECAMI I Z REGOLY WTEDY CHCE MI SIE KUPE. (SORKI ZA WYRAZENIE) ALE PODOBNO WLASNIE JAK "COS SIE DZIEJE" TO CZASTO CHCE SIE KUPE WIEC JUZ SAMA NIE WIEM. BO TO NIE BOL TYLKO TAKI DZIWNY JAKIS...

A Co Do Tego Sluzu To Ja Nie Wiem, Ja Mam Bialy I Nie Zawsze Ale Nie Kluski:-d A Jak Bylam U Gina W Zeszla Srode To Mi Powiedziala Ze Moja Szyjka Zupelnie Mieciutka Tylko Brak Rozwarcia Jeszcze Wiec Juz Sama Nie Wiem Co I Kiedy Ma Byc.

A CZASEM ALE ZADKO BOLI WLASNIE TEN BRZUCH ALE TAK BARDZO BARDZO NISKO I TROCHE RAZEM Z PLECAMI I Z REGOLY WTEDY CHCE MI SIE KUPE. (SORKI ZA WYRAZENIE) ALE PODOBNO WLASNIE JAK "COS SIE DZIEJE" TO CZASTO CHCE SIE KUPE WIEC JUZ SAMA NIE WIEM. BO TO NIE BOL TYLKO TAKI DZIWNY JAKIS...
no u mnie tak samo z tą kupą (zapomniałam napisać) i to dość często, w zasadzie chyba codziennie i czasem po kilka razy:eek: i dokładnie - to nie jakiś tam ból tylko tak jakby jakieś napieranie, sama nie wiem, jak to nazwać:baffled:

ja już też nic nie wiem:no: cóż, w każdym bądź razie mogę się rozpakowywać, tylko spakuję graty do torby, jest jeszcze małe ale: dzidziuś musi poczekać, aż koszula mi wyschnie, bo dzisiaj wyprałam:-)

hm, czyżbyście chciały się rozpakować jako pierwsze?? Może to już to ?? :szok: :szok: :szok:
Ja nie mam doświadczenia w tych bólach, bo mi przy pierwszym porodzie najpierw wody odeszły a skurcze zaczęły sie już w szpitalu jakieś 1,5 godz. później.
Mnie dziś też tak dziwnie bolało na dole brzucha i do tego dochodziło kłucie, ale już mi przeszło. Mąż właśnie zapytał czy mam zamiar dzisiaj rodzić, bo on ma straszną ochotę na piwo. No i otworzył sobie- więc chyba nie mogę dzis rodzić, hahahaha :tak:

hahaha kochasek ja tez juz jestem gotowa!!!! Kurcze wiesz jak zaczne czuc ten niby bol w dole to nie idzie odroznic czy to boli bardziej z przodu czy z tylu na plecach, tak jakby wokol mnie i wtedy czuje to cisnienie jakby i musze isc kupe ale to nie tak ze o! poczekam chwile tylko OD RAZU!!!:-D i potem po jakichs 10 min czy cos mi to wszystko mija i jakby nigdy nic. Jak narzie mialam tak pare razy ale juz dawno nie. Ostatnio cos cisza na planie u mnie.

reklama
Wiecie co, to chyba w takim razie przypadłość ostatniego miesiąca, bo ja też mam takie napieranie na kiszkę, aż lecę do kibelka - nie zawsze się załatwiam bo mi czasem przechodzi, ale zdaża się że nie. Najczęściej mam to wieczorem. A do tego ten cholerny ból pachwin - dziś to już po prostu total, no i ból w dole brzucha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry