Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luke super, gratuluje!!! tez bym chciala uslyszec ze mam jeszcze 2 tyg i tyle:-) ale cos czuje ze ja bede ostatnia
![]()
. A napisz moze troche co sie dowiedzialas o tym ZZO.
dzagud no wlasnie nie mam nic mniejszego bo to u nas najmniejszy rozmiar a i tak duzo wiekszy od waszego. Kurcze chyba ze zabiore cos urzywanego po siostrzenicy z Pl. Ale troche mi glupio zabrac urzywane ciuszki do szpitala...
ale też nie ma co liczyć, że w ogóle nie będzie bolało
monia mam ten sam dylemat, rozbieżność zdań.monia12 pisze:mi niektorzy mowia ze nie warto miec bo prawie ze nic nie daje a niektorzy znow mowia ze nic sie nie czuje

Kurcze nie dowiemy sie dopoki same sie nie przekonamy....Luka mowili cos moze o skutkach ubocznych i na ile tak naprawde to pomaga nie czuc bolu? Bo wiesz mi niektorzy mowia ze nie warto miec bo prawie ze nic nie daje a niektorzy znow mowia ze nic sie nie czuje jak sie ma ZZO.![]()
Luka dzięki za informację. ;-)
Ale mimo wszystko wydaje mi się że każdy to odczuwa na własny sposób, jedną może boleć a drugą nie. ;-)
Choć nie podważam skuteczności ZZO, sama rozmawiam o tym z moją ginką.![]()

czytałam (jakoś nie pomyślałam żeby spytać gina), że szycie jest pod znieczuleniem miejscowym, ale na 100% nie powiem, czy tak jest w każdym szpitalui potem cie szyja to nic sie nie czuje bo to nadal dziala itd a znow inni mi mowia ze szycie boli jak cholera niezaleznie czy ma sie ZZO czy nie