reklama
Hej dziewczyny:-)
ja tez bylam dzis u midwife ale nie mialam zadnego badania wewnetrznego tylko tak jak zawsze mocz,cisnienie,bicie serduszka itp! a Wy te badania mialyscie w Polscy czy w Uk?!
Ja tez mam ciagle plamienie to zle czy dobrze?!
Dziekuje ze Mnie milo przyjelyscie!!!;-)
A co to znaczy badanie na paciorkowca???????????????????
dziwnie brzmiii!! hehe przerazliwie!!
Odpiszcie czekam ....
ja tez bylam dzis u midwife ale nie mialam zadnego badania wewnetrznego tylko tak jak zawsze mocz,cisnienie,bicie serduszka itp! a Wy te badania mialyscie w Polscy czy w Uk?!
Ja tez mam ciagle plamienie to zle czy dobrze?!

Dziekuje ze Mnie milo przyjelyscie!!!;-)
A co to znaczy badanie na paciorkowca???????????????????

Odpiszcie czekam ....
Gośka
mamy czerwcowe 2007 Fan(ka)
Wróciłam od gin. szyjka na maxsa skócona,rozw. na 2,5cm główka w kanale rodnym ,macica twarda zapis skurczy 50%
Mała wazy 2700g,ale jestem zmartwiona bo jedna stópka mu sie nie podoba tak na 30% wyglada na szpotawa :-(Zwariuje chyba ,chciałabym choc do 24.05 wytrzymac bedzie wtedy 37tc. skonczony
Mała wazy 2700g,ale jestem zmartwiona bo jedna stópka mu sie nie podoba tak na 30% wyglada na szpotawa :-(Zwariuje chyba ,chciałabym choc do 24.05 wytrzymac bedzie wtedy 37tc. skonczony

Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Gosia - wytrzymaj jeszcze troszkę. A nóżką na zapas się nie przejmuj - może na usg była słabo widoczna albo zasłonięta częściowo. Takie martwienie się na zapas na pewno nie wpłynie dobrze na twoje i maluszka zdrowie. 3maj się - jesteśmy z Tobą
buziaczek, brzmisz raczej niepokojaco, a paciorkowiec to chyba jakis pasorzyt, ale głowy nie dam. Na twoim miejscu poprosiłabym o kosultacje z lekarzem a nie tylko położną(midwife).
Gosiu, nie martw się, wszystko będzie w jak najlepszym porządku, tylko spokój może cie uratowac
Co to jest szpotawa stopa?
Gosiu, nie martw się, wszystko będzie w jak najlepszym porządku, tylko spokój może cie uratowac

Co to jest szpotawa stopa?
Monika77 7 czerwiec
Buziaczek, a z tym plamieniem to chyba cosik nie tak. Nie wydaje mi się, żeby to było normalne. Mówiłaś o tym położnej? Ona powinna na to jakoś zareagować. Dziwna ta opieka położnicza w UK jak dla mnie. Koniecznie pędź do gina, żeby cię zbadał.

yhm...
plamienie moje wyglada jak zawsze przed okresem ,,,biale takie bez zadnych dodatkow krwi itp. to zle?? Nie to chyba normalne?? prawda??:-
-
-
-
sick:a jakie wy macie plamienie na mysli????

reklama
anni
Goska - wlasnie tez mialam zadac to pytanie co Sorga - co znaczy szpatowa stopka?
Podziel się: