reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Ale sobie dogodziłam :-) Wcisnęłam całą dużąąąąąąą puszkę brzoskwiń. Mniamiiii, tak mi słodziutko

A ja w dalszym ciągu na ananasach z puszki.
A teraz Elvie mi smaka na melony narobiła, jutro pędzę do tesco

Ja ostatnio robię taka sałatkę ryżową: ryż, pierś z kurczaka gotowana w przyprawach, kukurydza, seler ze słoika, ananas, majonez. Pycha:)

Też lubię tą sałatkę, tylko dodaję szynkę w kostkę lub wędzonego kurczaka, i nie dodaję selera. Ale trzeba będzie spróbować z selerem.

Ja robilam podobna.

Ryz gotowany z odrobina kurkumy nalezy odstawic do ostudzenia.
Wedzona piers z kurczaka pokroic w kostke i wymieszac z ryzem, dodac troche majonezy u ananasa pokrojonego w kostke. Gdyby salatka byla zbyt sucha, mozna kapnac troche soku lub syropu z ananasa. Doprawic odrobinka soli i gotowe ;)

reklama
Do góry