reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

tesc mi przywiozl tyle pomidorków dzialkowych ze nei nadążamy jesc
no i dzis popelnilam pyszną pomidoróweczke z wlasnych pomidorków na indyku z kluseczkami lanymi
mniam mniam
pomidorki sparzylam, skórka zeszla a potem blenderek bzium i juz jest przecierek
gdzie te czasy kiedy sie przez sitko pomidorki przecieralo.. :)
taką pyszną pomidoróweczkę z działkowych pomidorków zrobiiłam w sobotę, a w niedzielę z bólem serca musiałam wylać :-( mąż nie lubi, a Adaś cały kropciaty się zrobił

reklama
oj uczulają, moją Zośkę tez swego czasu wysypało po pomidorach i miała rozwolnienie, tyle że to było jak leżałymy w szpitalu jak była przeziębiona i brała wtedy antybiotyk więc była osłabiona...teraz jem pomidory normalnie ale malutko, troszeczke na kanapkę i nic się nie dzieje
salamandra smaka na pomidorówkę mi zrobiłas strasznego

A ja właśnie popełniłam kaszankę z cebulką i jabłuszkiem... nie wiem czemu, ale za mną ostatnio strasznie 'chodziła'.

He he he a my właśnie zabieramy się do robienia grilla :-) będzie kiełbaska, kaszaneczka i serek pleśniowy z jabłuszkiem z grilla :-D mniam mniam mniam !!!!!!

Dzisiaj padł ostatni bastion - zjadłam krewetki z suszonymi pomidorami na białym winie. Tak się stęskniłam za owocami morza, że nie wytrzymałam. Zobaczymy co będzie jutro.

Poza tym jadłam już chyba wszystko - zupę grochową, kapustę kiszoną i młodą, owoce i warzywa wszelakie w ilościach hurtowych :-) Jak dotąd nic dziecku nie było, jutro się okaże co ona na owoce morza - jak bedzie ok, to jade do rybnego i na przyszly weekend robie mule w bialym winie i czosnku :-)

reklama
Do góry