reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Agorana gratulacje, też już chciałabym już za momencik rodzić....

Czy słyszałyście o tym że jagody działają jak insulina? Siostra mi dziś powiedziała że wyczytała to w gazecie. Wiecie coś o tym? Ja napewno spróbuję jutro.

reklama
Laski ja melduje jeszcze z szpitala, ze moj synus Julian urodzil sie przez CC 21 lipca o 8:05 z wagą 3930 dlugoscia 56 :)))
Jest okazem zdrowia od razu 10 pkt, cukry w normie! Jestem PRZESZCZESLIWA!!! Prawdopodobnie jutro wychodze do domku, wiec napisze cos wiecej.
Pozdrawiam Was i zycze niskich cukrow i jeszcze mniej stresu :)
Paaa

Nie czytalam watku wstecz, wiec nie wiem co tam u Was - mam nadzieje, ze u Beatki w porzadku :) i tez cieszy sie juz Maluszkiem.

mega gratulacje!!!! czekamy na fotki malucha.

Ostatnia edycja:
agorana gratuluję :tak:

ja odebrałam dzisiaj wyniki
glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
bo jeszcze z innych powodów mam zagrażający wcześniejszy poród
może jednak uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić
i będę mogła dalej leżeć w domku

zobaczymy

Witajcie

Agorana gratuluję zdrowego maluszka.

Kasiu K bardzo współczuję sytuacji, ale główka do góry może akurat obejdzie się bez szpitala.

u mnie cukry na razie nie najgorzej. Wczoraj zjadłam sobie ciasto, bo nie umiałam się powstrzymać i tak sobie myślę, że słaba jestem strasznie jeżeli chodzi o jedzonko.:baffled:

A tu co takie pustki od wczoraj?

Dziewczyny napiszcie mi co jecie na pierwsze śniadanie, bo mam właśnie problem z pierwszym śniadaniem. Jak zjem jakąś nawet cieniutką wędlinkę to cukier mi skacze do 130, a jak zjem samego pomidorka z chlebkiem to jest tak 120. Co robić?

pulka
propunuję przeszperać nasze cukrzycowe forum. W czasie kiedy my byłyśmy w ciąży z cukrzycą kombinowałyśmy tu ze śniadaniami najbardziej. Sztandarowy omlet (najeść można się za siebie,dziecko i resztę rodziny). Ja jeszcze jadłam serki wiejsckie i dużo innego nabiału (bo w ogóle nie podnosił mi cukru). Poszukaj, tu jest naprawdę mnóstwo wskazówek. Za naszych czasów był tu taki młyn, że możnaby napisać niezłą książkę o doświadczeniach cukrzycowych mam :tak:

pulka
propunuję przeszperać nasze cukrzycowe forum. W czasie kiedy my byłyśmy w ciąży z cukrzycą kombinowałyśmy tu ze śniadaniami najbardziej. Sztandarowy omlet (najeść można się za siebie,dziecko i resztę rodziny). Ja jeszcze jadłam serki wiejsckie i dużo innego nabiału (bo w ogóle nie podnosił mi cukru). Poszukaj, tu jest naprawdę mnóstwo wskazówek. Za naszych czasów był tu taki młyn, że możnaby napisać niezłą książkę o doświadczeniach cukrzycowych mam :tak:

święta słowa,dołączam do tej rady.

Dziękuję dziewczyny za radę. Właśnie czytam to forum od początku, bo zawsze się czegoś nowego dowiaduję:tak:

Coraz mniej cukrzycowych mamuś na forum.

reklama
Do góry