reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Gabrielka cukry rewelka:cool2:

Nawet ja o takich mogę marzyć.I fajnie jak chrupki dają w szpitalu:-D
A ktg dzisiaj w końcu Ci robili czy nie??.

Iza daj znać jak będzie z cukrami w poniedziałek.
Też jestem ciekawa jakie są normy dla zdrowego człowieka.

Jak któraś wie ....proszę napiszcie.

reklama
Assica nie robili mi nic. :no::no::no:
Iza daj znać co z cukrami, ja cały czas wierze , że od razu mi miną;-)
Mam nadzieję, że nie jestem naiwna;-);-);-);-)

Aga a jak u Ciebie jest z terminem???

Pierwszy dzień nie bolą mnie pachwiny :-D z jednej strony się cieszę a z drugiej się martwię co to ma znaczyć - ja miałam rodzić w ten weekend a nie czuć się coraz lepiej !!!:-) Koszmar- więc w poniedziałek Gabrielo też zmykam do szpitala - ciekawa jestem co ze mną zrobią.
Zjadłam właśnie cini minis- taaaaaaaaaaaaaaak mi się chciało czegoś słodkiego - ale pewnie mi glukometr wybuchnie po tym grzechu.
A ja Aga spróbowałam tak jak twoja diabetolog - czyli najpierw kanapka nocna a potem insulina :) i miałam rano 87 cukier - też super niski jak dla mnie (bo od 2 tyg mam ponad 100) -więc chyba nam na odwrót dobrze działa :-D

Iza i Asica: mój tata ma cukrzycę i na czczo jest do 120 godzinę po posiłku do 180.
Iza powiedz mi jeszcze proszę czy musiałaś iść przed terminem już na starynkiewicza? i czy ci wywoływali przed terminem czy już po? bo ja w poniedziałek tam idę i nie wiem czego się spodziewać.

Zdjęcie0075.jpg
Kolacja:-)

Łazienka wysprzatana a mój mąż przywiózł dzisiaj choinkę!!!:szok: Na razie stoi na dworze w donicy ale już jest!:-D

Gabrielka apetyczna kolacja a ten biały chleb?:szok::szok::szok: Jesz go? W ogóle mnustwo tego białego pieczywa, dziwne co? ja włąsnie zjadłam dwie kanapki z pasztetem i dwa małe pomidorki. Popiłam Colą:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale tylko kilka łyków.;-)

Emka a z jakiego mięsa robiłaś mielonego?dodawałaś białego pieczywa albo bułki tartej do środka? no i jak go piekłas? ja robię wszystko w piekarniku w folii.

Iza mój sasiad ma cukrzycę i on ma normę na czczo do 120 a zapomniałam spytać ile po posiłku. Ale myślę, że u Ciebie jest ok. :tak:

Aasica fajnie, że już lepiej się czujesz.:tak:

Maria ale jaja, dzisiaj znów zastosuję Twój sposób i zobaczymy jak bedzie. Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Oby wszystko szybko poszło.

Ostatnia edycja:
reklama
No ładne ta dania :) trochę małe- no ale dla nas odpowiednie- tyle że dzielić nie ma tam co na później. Ten biały chleb to lekka przesada, no i ta parówka by mi cukier podbiła :-)
Wątpię żeby mnie o czym kolwiek poinformowali, sama nie wiem nawet poco i dlaczego tam idę - najbardziej się właśnie boję tych posiłków - szczególnie że ostatnio ciągleeeeeeeeee głodna jestem.

Do góry