reklama
AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Wynik nie jest zły ale ja wolę jak jest poniżej 120. Ale to moje skrzywienie cukrzycowe;-)
Gabrielka termin na cc miałam wyznaczony na 17 ale Że mały bł za mały to kazli mo go podtuczyć i 17 mam jeszcze wizytę u mojego gina i ostatnie usg żeby zobaczyć ile urósł w ciągu dwóch tygodni. Mam nadzieję, że w piatek bedzie już po wszystkim bo wtedy mój gin ma dyżur a jak nie to 22 grudnia.

Gabrielka termin na cc miałam wyznaczony na 17 ale Że mały bł za mały to kazli mo go podtuczyć i 17 mam jeszcze wizytę u mojego gina i ostatnie usg żeby zobaczyć ile urósł w ciągu dwóch tygodni. Mam nadzieję, że w piatek bedzie już po wszystkim bo wtedy mój gin ma dyżur a jak nie to 22 grudnia.
Ostatnia edycja:
gabrielka1308
Fanka BB :)
to pieczywo nie jest białe tylko razowe. Może tak to wygląda, ale jest smaczne i jak widać nie podnosi mi to cukru :-)
gabrielka1308
Aga no to macie święta w domku, ale super. Ja nawet nie czuje, że są święta.
AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Gabrielka to może na zdjęciu tak podejrzanie wygląda ale rzeczywiście wydaje mi się, że spore te porcje. Moje domowe wyglądają skromniej. Mam nadzieję, że jak pójdę do szpitala to zrobią ciach ciach i nie będę smakowała szpitalnych rarytasków. A Ty jak tam? Masz jakies skurcze?
oby, ale i tak dzis cały dzien mam kiepski :-(Iza mój sasiad ma cukrzycę i on ma normę na czczo do 120 a zapomniałam spytać ile po posiłku. Ale myślę, że u Ciebie jest ok.![]()
jak sobie przypomne jak duzo jest norm dla ciezrnych, to jestem w stanie sobie wyobrazic, ze jest jakas norma wg której sie nie zmieszcze...Iza i Asica: mój tata ma cukrzycę i na czczo jest do 120 godzinę po posiłku do 180.
Iza powiedz mi jeszcze proszę czy musiałaś iść przed terminem już na starynkiewicza? i czy ci wywoływali przed terminem czy już po? bo ja w poniedziałek tam idę i nie wiem czego się spodziewać.
Ja na Starynkiewicza pojechalam w nocy z akcja porodową

Raczej z zaskoczenia Ci nie wywołają ;-) a po co tam idziesz??
reklama
gabrielka1308
Aga położna kazała, żebym liczyła stwianie się brzucha i jak tylko to pow to... oczywiście są ale już mniejsze.
Emka pamietaj , że mało a często więc nie przeginaj z kolacją.
Emka pamietaj , że mało a często więc nie przeginaj z kolacją.