reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Wow!!!! szok!!! Gabrielka już ma syna :) :-D szok!!!!! GRATULUJĘ strasznie!
a ja dziś caaaaaaaaaaaaaaaaały dzien na zakupach świątecznych - meksyk w tych centrach handlowych!!! a mały dziś się więcej rusza niż wczoraj ale ogólnie to 0 skurczy ! i pachwiny nie bolą i w ogóle nic a nic porodowo się nie czuję!!! Jutro szpital :-( więc pozdarwiam, i odezwę się jak będę mogła :)

reklama
Gabrielka gratulacje!!!!!!!!!
Szybko się uwinęłaś:-)

U mnie dziś piekne cukry. Wyobraźcie sobie, że po sporym kawałku lasagne mialam po godzinie 98:cool2:, a po kurczaku z rożna i frytkach tylko 102:shocked2:Po jednym pierniku i jabłku 104:sorry:
Ja już nie wiem o co kaman z tą cukrzycą:confused2:

A chleba kompletnie jeść nie mogę, nawet nie chcę próbować bo mam po nim taką zgagę, że jak pomyslę to mi niedobrze.

Dobrej nocy słodkie koleżanki:-)

omlet z 3 jaj kielki pomidorki plasterek wedliny z indyka cebula i kapka ketchupu :D przepis na 113 :DDDDD
super :DDD:-D

to po ktorym chlebie najnizsze cukry ????

Ostatnia edycja:
Witam słodziutkie.

Gabrielka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dobrze że szybko poszło....1h30` super.

Ale świetna wiadomość na dobranoc:)

Maria masz rację.Meksyk całkowity w marketach.

Trzymam kciuki żeby Tobie także sprawnie poszło.
Bierzesz kompa do szpitala??

Emka co do barszczu z tymi uszkami czy pierogami to pewnie po mące miałaś wysoki cukier.
Ja w ogóle odrzuciłam takie jedzenie.

Po omlecie u mnie tez dobre cukry.

Ale wczoraj niestety 128:wściekła/y::wściekła/y: po Daniu.

Co do parówek to nie jadam jak opowiedziała mi koleżanko co się robi w sklepach żeby wyglądały świeże.
Moczy się je w wodzie i podobno wyglądają jak nówki:szok:

Jedyne na jakie mogę się skusić to takie pakowane ale podobno ciężarne mają jeść rzeczy jak najmniej przetworzone.

Dzisiaj też miałam nie ciekawe cukry więc na kolację zjadłam tylko 3 pomidory z cebulką i łyżkż jogurtu naturalnego.
Miałam 98.
A przecież to warzywa........ciekawe jakbym tak zjadła 10 ile byłoby:eek:.

Kurcze nie mogę uwierzyć....

Prawie wszystkie się rozpakowują:-p

Riterka, Emka,Rybka my w podobnych terminach........jeszcze trochę przed Nami zostało.

Mgiełka a co z Tobą??

Wredasku bywasz jeszcze??

ja teraz grejfruta jem :) wczesniej chrupki kukurydziane :D ja to chleba wogoe nie moge :( po 2 kanapkach ponad 150 :(

a u ciebie ile zostalo ? :) na kiedy termin ? :)

Emka spróbuj jedną kanapkę.

Ja jak jadłam 2 to też miałam wyższy.
Spróbuj 1 rano tylko z wędliną chudą bez sera żółtego i innych dodatków.Napisz jutro.

A jaki Ty chleb w ogóle jesz??

reklama
Emka i pamiętaj najważniejszą rzecz.
Musisz przed wkłuciem zawsze umyć ręce!!!!

Ja tak nie zrobiłam i wierz mi wynik był zupełnie inny.
Raz nie umyłam bo miałam problemy bo mi krem z palca nie chciała lecieć więc jak wstałam na czczo i rączki spod kołderki wyjęłam to wynik mnie przestraszył.

Myślałam ze lepiej krew mi wyjdzie z rozgrzanych dłoni:sorry:

Do góry