reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Witam
Rybka kolanka ładnie razem i nie rodzimy nu nu
mgiełka to widzę, że ładnie się koleżanka już naszykowała i dobrze, że masz takich fajnych pomocników:-)
emka zauważyłam, że jak idę późno spać tzn tak koło 1-2 i wstaję koło 8 to cukry mam wyższe a jak idę spać do 23 i wstanę do 7 to są niższe,nie wiem skąd ale tak mam, a chleb jeszcze jadłam zwykły graham i też nie był źle tylko ten z biedronki większy i na 1 śniadanie to tylko na rozruch, wcześniej Gabrielka mnie uświadomiła mało więc ja jem 1 kromkę i koniec teraz isę na 2 śniadanie bo już głodna jestem a na 13 do diabetologa, trochę się boję, jak wygląda pierwsza wizyta, dodam, że nie na Karowej tylko w normalnym szpitalu ;-)
aasica no to termin jak mój na 28.02 więc wszystkie pojedziemy na masowe rodzenie ;-)

reklama
wlasnie musze ! ale poszalam i pozno poszlam spac i pozno wstalam :/ no i mam 111 :/ teraz 1 kanapka tak jak radzilyscie :) zobaczymy wynik zaraz :) czy ma ktoras z was to optium xido i stwierdza ze on zawyza wyniki ? :cool:

Chyba u mnie d... ze świątecznych przygotowań bo coś strasznie boli mnie a raczej kłuje w prawym boku tak jakby jajnik. Czy któraś z was tez tak miała?:szok::wściekła/y:

Mgielka no to fajnie masz ze swoimi chłopakami, az Ci zazdroszczę.:zawstydzona/y: Mój mąż to wciąż tylko pyta się czy uszykuje im wszystko na święta. Miała przyjechać jego mama ale ech... szkoda gadać. Więc wszystko na mojej głowie. Jedyne co mnie pociesza to to, że jak wróce to zjem sobie ogromny kawał sernika i białą bułę :-D:-D:-D

Riterka daj znać jak było u lekarza.:tak: mam nadzieję, że trafisz na porządnego lekarza.:tak:

Emka pisałam Ci już, że zawyża i to bardzo. Iza też pewnie Ci to napisze bo ona też wyrzuciła go na dno szafy. Jak byś poszperała na początku tego wątku to więcej dziewczyn go zamieniło na inny.

Iza a jak u CIebie z cukrami?

Kuroslaw odezwij się bo zaczynam się martwić!!!!

A czy ktoś ma kontakt z Marią? Może już rodzi hi.

to zamawiam na allegro w takim razie accu chek :)

zamowilam zaplacilam :)
po ile opakowan paskow lekarz wam wypisuje na recepcie ?

Ostatnia edycja:
Ja miałam wizyty u diabetologa co trzy tygodnie więc dostawałam receptę na 4 opakowania bo ja mierzyłam jeszcze w nocy dwa razy i więcej tego szło. Ale teraz nie mierzę w nocy i dostałam na dwa opakowania i mi nie wystarczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę jutro podjechać do rodzinnego po receptę.

ja zawsze dostaję 3 opakowania i dziś jak brałam nowe zobaczyłam że mam 6 opakowań:szok::szok::szok:

ale mnie brzusio boli i mam straszne kłucia w pochwie aż oddychać nie mogę:-:)-:)-(

reklama
Do góry