reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Margo dzięki ale to prawda lepiej dla ciebie i dziecka wyższe trochę cukry niż chora mama ze sraczka i z niskimi cukrami zresztą lekarka mówi Ci to samo :-)

reklama
Powiedziala, ze nie miala przypadku zeby komus sie tak zrobilo nagle w III trymestrze...w pierwszym czy drugim tak, ale ze u mnie w III to juz byla jej ostateczna mysl tym bardziej, ze zarlam to cala ciaze...aaa i powiedziala, ze ciaza to przedziwny stan kobiecy i jak dla niej wszystko moze sie zadziac w organizmie ;)

reklama
Zjadłam obiad i dalej głodna byłam, wzięłam 1ciastko zwykły amoniaczek i dalej nie umiałam się powstrzymać :-( Zjadłam mini opakowanie (20g) chałwy i 3 kostki czekolady kawowej. Mam straszne wyrzuty, tyle czasu sobie z tym radziłam nawet nie mialam ochoty na słodycze a teraz... Coś strasznego.

Do góry