Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7 marca ale dziś email poszedł. Dziś cukry są okEnnis pytalam juz?. Kiedy masz diabetolog?
O to dzien po mnie. Dobrze ze cukry ok.7 marca ale dziś email poszedł. Dziś cukry są ok
Dostałam email mam zwiększyć insulinę wieczorem i wprowadzić szybko działająca do śniadaniaO to dzien po mnie. Dobrze ze cukry ok.
Ja wczoraj miałam 9.8 (177) to myślałam że umrę. Ja nie wiem jak ludzie żyją przed diagnoza z cukrami 25 i więcejEnnis, dobrze ze maila wyslalas. Ja zjadlam makaron brazowy z serem w pracy i po pol godziniy mialam odlot i myslalam ze fikne. Po godzinie cukier 9,1(163), wypilam sporo wody i 2 godzinach 8,3 (149). Juz 2 raz podchodze do tych muszelek i jednak nie dla mnie. Jutro znowu salatka do pracy.
Hej.Hej dziewczyny. U mnie cukry na czczo dalej powyżej 100 więc 2 dni temu zwiększyłem dawkę insuliny do 5j na noc. Dziś rano 130 WTF? Od wczoraj bóli mnie żołądek i mam mdłości i cukier wysoki. Myślicie że może być jakiś związek z tym. Dodam że cierpię na nerwicę choć teraz w ciąży jest w miarę, ale jednak. Dietę staram się trzymać , choć że względu na mój żołądek nie jem surowych warzyw, bo później umieram
Polecam wejść na główny temat albo na tabletkę i sobie zobaczyć.A tak w ogóle to na kiedy macie terminy? Ja 17.06 cc