Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lo matko - mowie wam mega realistyczny sen. Skad mi sie to wzielo to nie wiem...
Jak sie obudzilam to sie pomacalam po brzuchu tak na wszelki wypadek
okazalo sie, ze plaski na szczescie
Tamten jest mega spokojny w porownaniu do Suri - aaa powiem wam, ze znam i on za spokojny to nie jest. Wspolczuje troche sobie... 

Moje dziecko smaruje mnie sudokremem 

Patrzę na Jakuba a ten całe włosy w kremie!!!!! Nie wiedziałam czy łyżką krem zbierać...zdecydowałam się na prysznic.....pięć razy głowę mu myłam...Efekt jest taki, ze chodzi z irokezem, bo włosy tak tłuste!
)
Ja się na gwiazdkę też nastawiam na konika, (klocki babcia podobno kupiła, a jedno duże pudło już ma) - wklej linka jak coś upatrzycie to będzie mi łatwiej szukać;-)Czarek nie miał apetytu tylko parę dni przez katar, a od dwóch mam w domu mega żarłoka - chodzi i woła jeść od poranka po noc, a zjada porcje większe ode mniePoza tym przez jakieś dwa miesiące w ogóle nie miał apetytu, kilka dni temu apetyt znowu wrócił i mam wrażenie, że nadrabia teraz te dwa miesiące nie jedzenia.
Normalnie ktoś mi dziecko podmienił - nigdy się tak nie zachowywał nawet w czasach najlepszego apetytu.Toska mam nadzieję że to nie chwilowe i teraz tylko będziemy narzekać na to jakie kosztowne w żywieniu są nasze dzieci;-)
Gratulacje, ale masz już dorosłą i samodzielną córcięMuszę się wam czymś pochwalić:-):-):-)
Natalia zjadła sama zupkę, większą połowę, nieźle wiosłowała i nawet się bardzo nie pobrudziła. W niedzielę też jadła sama rosołek, ale tylko troszkę, resztę ja podawałam, a dziś sama samiuteńka.
Tak jej się spodobało, że drugie danie też sama, ode mnie nie chciała. I zjadła prawie wszystko.
Ciekawe jak jutro?![]()
:-)

Ale myślę że dziewczyny mają rację co do Emmy.
Podziwiam Cię z tym wstawaniem i obsługą dwójeczki małych dzieci. Powiem szczerze że nie wiem czy dałabym radę.
. Ja chyba nie chciałabym eksperymentować tak z Magdą.
Obawiam się że powierzchnia do sprzątania potem by mnie zwaliła z nóg.

Zaraz lecę do lekarza i mam nadzieję że da mi coś co powstrzyma choróbsko, bo na razie ten kaszel to jedyny objaw.
Chyba cos sie kluje

ale tabletki biore caly czas regularnie.Jeden jedyny raz zapomnialam wieczorem ale wczesnie nad ranem polecialam i polknelam a potem o stalej pozrze wlasciwa tabletke.Skad takie bole piersi?Mam test kupowac czy wyluzowac?To juz bylby cod gdybym w ciazy byla

Dodam ze po ostatniej ciazy i pozniejszych przemysleniach nie mam ochoty na dzieciaka:-(
życzę zdrówka i dla ciebie i dla małej :*
Może później wkleję.