Gingeros
czerwcówka'07
choram ja :-( przeziębienie mnie ścięło :-( dzisiaj już coś mówię, bo wczoraj to jedynie milczałam
z czego się Maciejka strasznie cieszył ;-) nie wiem co mnie dopadło, mam nadzieję, że na Anta nie przejdzie 
dla naszych mężczyzn - tatusiów - buziaki
bez nich nie było by naszych małych skarbów ;-)
z czego się Maciejka strasznie cieszył ;-) nie wiem co mnie dopadło, mam nadzieję, że na Anta nie przejdzie 
dla Dwulatków cudownych
zaległe i dzisiejsze sto lat!
zaległe i dzisiejsze sto lat!
dla naszych mężczyzn - tatusiów - buziaki
bez nich nie było by naszych małych skarbów ;-)
tzw. gaciory treningoryA, no właśnie, Gingerosku co za gaciory? Może dla Magdy bym kupiwszy???

MAJTKI TRENINGOWE
są to majciochy bawełniane, które w kroku mają dodatkowy materiał i ceratkę
mam nadzieję, że pomoże nam w nauce ;-) jak na razie jeden krok do przodu, dwa w tył
no, ale nie od razu Kraków zbudowano ... wyżej wymienione ;-)Gingeros-Gratki dla Antosiaa o jakie Gaciory chodzi bo chyba coś przeoczyłam
![]()
Ostatnia edycja:
, muszę poszperać na necie...
Zaczęło się od lekkiej gorączki u Piotrusia - pokładał się, ale był w miarę ok. Nic nie zjadł, pokładał się dalej. Kataru już nie miał - tzn. nie płynie, ale widac że ma zatkany nosek, bo oddycha przez usta. Po lekkiej drzemce podałam kanapki, które szybciorem zwymiotował
Kurde, przestraszyłam się. Moja mama też zaskoczona, nie kojarzy czegoś takiego. Temperatura koło 37, nos zatkany, nic nie boli (przynajmniej na nic nie narzeka), tylko takie odjazdy
Ale ja bym od razu biegusiem do lekarza leciała, albo wołała do domu.:-(Wiesz, ja to panikara jestem, ale mnie się nie podoba to osłabienie Piotrusia - jeszcze żeby miał tempkę i tak odjeżdżał to pół biedy, można rzec norma. Ale jak temperatury nie ma i traci kontakt, to coś nie halo....
Nie chcę Cię straszyć, ale sprawdź koniecznie o co biega. Buziaki i trzymam kciuki!