Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A raczej wogole mnie o niego nie dopuscili,bo zapomnialam wziac ze soba jednego dokumentu
Nawet Bartek pytal czy moge zaczac pisac testy a on w tym czasie dowiezie,na co pani biurokratka odrzekla ze ona musi zobaczyc ten papier wlasnie w tej chwili przed przystapieniem do egzaminow
No i wszystko przepadlo,kasa,czas i teraz znowu musze czekac 3 tygodnie na nawy egzamin.Jak tak dalej pojdzie to prawo jazdy bede miala za 5 lat
Myslalam ze Bartek mnie ukatrupi,taki byz zly hehe.
Ogromnie gratuluje fasolki w brzuszku:-)A czy Eryczek juz jest swiadomy ze niedlugo mama i tata bedą do podzialu?
A tak serio to zycze aby bol szybko przeszedl.No i zebysscie jak najszybciej uporali sie z remontem;-)
Wiesz choroba to jedno,ale dzieci zawsze wyczuwaja stres i nerwy.Moze o to chodzi?No i zdroweczka dla Was obu zabki.
)
A dzieciarnia sluchac sie tam rodzicow bo przyjade
- Biduleczka. Caluski dla LIVCI.
A z biurokracja tak jest
Serio. Mam stosunek dystansowy i szczerze mowiac, jak Wam sie wyzale to po mnie splywa...Wiec, jest ok. Nie mysle by cos Su odczuwala. Ja nigdy przy dziecku nie krzycze. Zreszta ja raczej w ogole nie krzycze.
G to juz w ogole - moze jedynie co to jest ukasliwy i wredny a ja bardzo dyplomatycznie z nim gadam.
Moze chociaz z godzinke uda nam sie podworzowac