JestemA co z Esia i jej chorowitkami? Esiu hop hop![]()
:*Mam w domu podwójną rafinerię - Małgosi i Piotrusiowi ropa cieknie z oczu
Katary rozniosły się na oczy + u Małgosi na skórkę wokół noska
Już wkraplam antybiotyk, smaruję maścią i wycieram gluty. Widzicie, zabawnie mam 
Wizyta strażaków bomba!
Szkoda że zdjęć nie zrobiłaś... ;-)jolka no Ty to masz ubaw po pachy
Dobrze, że dostęp do netu masz i możesz do nas klikać - postaraj się odpocząć jak się da
Pamiętam z mojego mega krótkiego pobytu w szpitalu, że długo przebywające miały sporo własnego sprzętu - włącznie z materacami (mi stopy odmówiły posłuszeństwa po 3 nocach
).Dzagud uważajcie tylko na kwiatki trujące, bo futrzaste żrą co się da ;-) A żarcie dla juniorów robi wiele firm, można w niektórych sklepach zoo kupić z wielkich worów na wagę, wtedy jest taniej
agik dobrze, że to już za Wojciem

szopka super, że posiew jałowy
Cystografii współczuję, ale jak trzeba to trzeba
A spaceru zazdroszczę... Ja z Trzodą to już nie pamiętam kiedy byłam... Ciągle jakieś cholery się przyplątują...izka super!!! Gratulacje i cieszę się, że masz to już z głowy!!! :-) To teraz jaki gry plan?
No i tyla. Nastrój taki sobie, bo jak Trzoda zaflikana to się gorzej robi...
Zamówiliśmy porządny nawilżacz do pokoju dzieci. Ja już sama nie wiem co robić, żeby tak nie chorowali...

3godziny
Pomylić się aż o tyle punktów????
A przepraszam, gdybyś odpuściła i się nie upomniała o ponowne przeliczenie to co? Sprawa poszłaby w zapomnienie, a Ty byś buliła i denerwowała się znowu??? Kurna, że nikt nie ma nad tym jakiejść kontroli.
Tfu tfu, odpukać, bo nic nic, a potem jak mnie świńska grypa dorwie to dopiero będzie.
nie ma to jak rodzinka 
) i czekam az M prace skonczy i mi dowiezie