reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ameli, Laurze i Piotrusiowi życzymy wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku, udanej imprezki i smacznego torta!

Gingeros życzymy Antonkowi szybkiego wyzdrowienia :tak:

Agik
skąd ja to znam - tornado włącza się Czarkowi zawsze kiedy zabieram się za sprzątanie. Myślę że nie masz co się przejmować porozrzucanymi zabawkami - przecież znajomi nie jadą do was z inspekcją tylko by miło spędzić z wami czas.;-)

Ja mam od wczoraj jakieś rewolucje żołądkowe, ale sama sobie jestem winna - zjadłam prawie kilogram czereśni na raz :baffled:, na szczęście Czarek pogardził czereśniami i miewa się doskonale :laugh2:

Wszystkim wyjazdowiczom życzymy udanego weekendowania. My też wybywamy jutro na łono natury :happy: Chociaż tyle bo dłuższy urlop coś nam się sypie :-(

reklama
Dziękujemy ślicznie za życzenia, Amelce i Piotrusiowi zyczymy samych cudownych chwil w życiu i jak najwięcej radości:tak:.
Gingeros zdrówka dla Antonka;-).
Wszystkim wyjeżdzającym i przyjmującym gości życzymy miłego weekendu:-).

Gingeros buziaczki dla was! bedzie dobrze!!!! badz silna!

A Laurze, Piotrusiowi i Amelce WSZYSTKIEGO NAJ!!! Rosnijcie zdrowo z usmiechem na buzce!:-)

Ginger duuużo zdrówka dla kuzyna Antonka

Laurko, Amelko Piotrusiu rośnijcie zdrowo i dawajcie wiele radości swoim rodzicom

Jolka, baw się dobrze i ODPOCZYWAJ!!! A każdy kto Cię określi jako wyrodną matkę ma w łeb!!! :crazy:Ależ Ci zazdroszczę....

Eee tam ja się nie przejmuję ;-) zresztą na formu regionalnym należę do klubu wyrodnych matek ;-):-D:-D:-D
A jak mi tak zazdrościsz to pakuj manatki, przyjeżdżaj do mnie, ja cię z sobą zabiorę :tak::-)

Ginger

biedny Antonek :baffled: :-(
Super jest zamiast zwykłego soku marchwiowego ors200 z hippa ale to pewnie wiesz. ;-)

A tak w ogóle to witam wszystkich. Ostatnio u mnie straszny sajgon bo nagle niania nie przyszła do pracy :szok:

prezent-330.jpg

Samych cudowności dla naszych rocznych maluszków:
Amelki Laury i Piotrusia!!!!

reklama
Efilo, jak to nie przyszła????:szok: Tak bez zapowiedzi, bez niczego??? Przecież byłaś z niej taka zadowolona? Kurna, jak to jest możliwe w ogóle? Ja codziennie dziękuję Bogu za Babcię!!!:-)

Do góry