reklama
E
efilo
Gość
Esia witaj w czerwcówkolandzie. Już odzierciedliłam Twoją obecność w Loży Chwały ;-)
anusieńka
Fanka BB :)
Witam się po dłuuugiej przerwie :-)
Nie wiem, czy któraś z Was mnie pamięta - swego czasu byłam stałą bywalczynia Staraczek - a teraz chciałabym dołączyć do Was :-)
Moje maleństwo ma już 9,58mm i jego serduszko mooocno i szybciutko bije! Spodziewamy się go tutaj 29 czerwca :-)
Buziaki dla wszystkich i będę czasem zaglądała, ok?
:-)
Esiu wielgachne gratulacje !!!!!!!!!Moniś (Moniolek) mi już pisała, z Ci się udało - ja Cię jeszcze pamiętam z tamtych czasów.
Dobrze ,ze chociaż Tobie sie udało!!!!!!!!!
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
witam Esia i gratuluje!!!!!!
ja mialam dzis troche biegania. najpierw rano do osrodka zdrowia dla dzieci na bilans roczny a potem w inne miejsce na szczepienie. Cyrylka dostala 3 zastrzyki i ledwie co zakwilila i bylo po. byla bardzo dzielna. nie wiem czy juz Wam pisalam jak tu wyglada szczepienie dzieci... otoz wszystkie dzieci zbieraja sie w auli podstawowki od miesiecznych w gore i tam na srodku stoi stol ze szczepionkami i sie je kluje przy wszystkich. higieny.... zero. przed ukluciem nie przecieraja skory spirytusem kurcze nawet balam sie patrzec czy igle zmieniaja,, brrrr. i to jest nowoczesny kraj....
ja mialam dzis troche biegania. najpierw rano do osrodka zdrowia dla dzieci na bilans roczny a potem w inne miejsce na szczepienie. Cyrylka dostala 3 zastrzyki i ledwie co zakwilila i bylo po. byla bardzo dzielna. nie wiem czy juz Wam pisalam jak tu wyglada szczepienie dzieci... otoz wszystkie dzieci zbieraja sie w auli podstawowki od miesiecznych w gore i tam na srodku stoi stol ze szczepionkami i sie je kluje przy wszystkich. higieny.... zero. przed ukluciem nie przecieraja skory spirytusem kurcze nawet balam sie patrzec czy igle zmieniaja,, brrrr. i to jest nowoczesny kraj....
isia_83
Fanka BB :)
A ja mam termin na ok.9-11 czerwca, roznie mi sie to wylicza
Jestem pelna obaw i nadziei jednoczesnie...
reklama