Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja należę do takiej grupy.W poniedziałek mam dostać @. A ty?
Czasem czuję na podbrzuszu takie kłucie jakby. Ciężko to w ogóle określić.... Bo nie mam takiego cały czas, jednym ciągiem. Tylko czasami. Sutki podczas dotykania trochę bolą. Strasznie mnie drażni właśnie ten dotyk. Piersi są takie nabrzmiałe, większe. Wszystkie te objawy mogą wskazywać na @.Masz jakieś objawy? Ja od 4 dni mam kłucie, wzdęty brzuch ml ale piersi mnie nie bolą... Na okres wcześniej pojawiały mi się krosty i piersi bolały tym razem nic.
Daj znać w poniedziałek jak tam u Ciebie.No nic zostaje nam czekanie, najgorzej sobie wmawiać, a to może być po prostu @.. Także aby do poniedziałku, no chyba że mnie zaskoczy o przyjdzie wcześniej
Ja widzę tylko jedna, ale wydaje mi się ze test zalany. Zrób kolejny. A jak miesiączka nie przyjdzie za parę dni idz na beta.Hej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Będę wdzięczna za odpowiedz![]()
Ja tak miałam w drugiej ciążyHej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Będę wdzięczna za odpowiedz![]()
Ja również myślałam ze wystarczy jeden, tym bardziej że mam dopiero 26 lat ale jednak nie.Trzymam tak mocno kciuki za was, za nas!!!!! Nie sądziłam, że to jest takie trudne
.. Myslalam, że wystarczy jeden cykl, tak jak mi się to kiedys udało no ale niestety straciliśmy dzidziusia, u nas po 5 miesiącach pierwszy cykl starania i zobaczymy... już nie mogę doczekać jutrzejszego dnia... Czy ta @ przyjdzie czy jednak nie.... [emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696]