reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hejka witam sie z rana
przepraszam że się nie odzywam ale w pracy na maksa roboty przed urlopem. Chcę wszystko wypchnąć ale nowe "paszkwile" przychodzą...

nie doczytałam nawet co się u was dzieje, ale na urlop bierzemy lapka a tam ponoć net mają :-) więc mam nadzieję, ze zajrzę :-)

dziś już pakowanko, jutro ogarnianie domku i wieczorkiem jedziemy <jupi> !!!!!! :-)

reklama
Hej. Sorki, że tylko o sobie, ale ja tylko z komunikatem - umieram z bólu, przyszła @ po 41 dniach... I boli potwornie, brzuch i plecy... No-spa forte i nurofen forte ledwo łagodzą ból... A dziś szczepienie Ediśka. K. wziął urlop na żądanie, nie dałabym sobie rady sama...
Buziam Was i spadam.

witam wszystkie choc coś tu dziś cicho z rana
my już po spacerze wróciłam cała mokra a Mati w pełni siły dobrze choć ze maluch znosi te upały jako tako...

kati szybkiego pakowania życze, fajnie ze wyjezdzasz sobie na odpoczynek

zołza
tulam, współczuje bólu jeszcze przy takich pogodach, moze szybko przejdzie
gratuluje mądrego prospołecznego synka :-)

rozpływam się.........

Heja!!
My dzisiaj od rana na nogach... Bodajże od 8, a noc kolejna nieprzespana :dry: Trudno, czas się znowu przyzwyczajać do takich nocek :-p Byliśmy na kontroli u lekarza i Tymek praktycznie zdrowy już, ale dostał skierowanie na badania krwi: morfo i krzepnięcie, odnośnie tej krwi z nosa... Ciekawe co to będzie :-( Ja się snuję od rana, te temp.mnie wykończą...
Teraz na szczęście mama z rodzeństwem zabrali Tymka do ciotki, a ja będę działała z ogórkami, bo czeka na mnie 9 kg :cool2:
Soksy współczuję Ci tego co przeszłaś... Ja mdlałam na stole, a co dopiero na żywca. Dziękuję, postoję :-p
Zołza dobrze, że w końcu @ przyszedł, ale szkoda, że tak bolesna... Tulę Cię mocno!!

Nie mam sił, ale uciekam do ogórków. Pierwsze z chilli na tapecie, później z curry i korniszony :-)

mi na zywca bez znieczulenia bo tez nie moglam przecinali przed porodem jakis mostek tkankowy kolo ktorego były naczynia krwionosne i zeby mocno nie krwawiły przy peknieciu musieli cos u góry przeciac - jakos tak dziwnie zbudowana jestem :-D:-D

ale nie mdlałam o dziwo hihi a ze mnie taki tchórz... juz było mi wszystko jedno byłam tak zmęczona

Hej babeczki ja się witam i żegnam jednocześnie - jutro jedziemy na tydzień na Mazury a potem jeszcze na 2-3 dni do babci T też na Mazurach :) Jeszcze nie zaczęłam się pakować bo serdecznie tego nienawidzę... blee..... mamy w planach wziąć jeden mały lapek z netem przenośnym to może uda mi się zajrzeć ale nie obiecuję.
Życzę Wam udanego tygodnia :)

PS. Zołzik dobrze że się wyjaśniło :)

A ja pewnie znów w niedzielę wieczorem się odezwę:-D
Ja - Zołza - mam nadzieje, że popołudnie lepsze niż poranek i Edi się sprawdził na szczepieniu :happy2:

Ostatnia edycja:
Hej :)

U nas cudnie! Maruś w nocy obudził się na mleczko - dostał wodę. Pociągnął 3 łyki i poszedł spać stwierdził, że to nie to :) Przebudził się koło 6 to dałam mu 210 i dospał do 8 :) Super myślałam, że gorzej będzie.

dziewczynom urlopującym się życzę dużo wypoczynku i pięknej pogody.

My zakupiliśmy samochód chrysler voyager i może uda nam się pojechać choć na kilka dni nad morze. Mąż wyjeżdża do W-wy do pracy i będzie tylko w weekendy.

reklama
Do góry