Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nawet o nim nie myśle, raz że mi się nie podoba a dwa....kurcze za co tyle kasy, może jakbym zarbiała 10tyś to byłoby inaczej, ale tak to wole coś tańszego.A co wy sie tak uparłyscie na te Maclareny ?
A co wy sie tak uparłyscie na te Maclareny ?
też mi się tak wydaje, dlatego szukam w miarę taniego wózka...teraz mam jedo bartatine i jestem mega zadowolona, ten wózek na pewno jeszcze długo i nie jednemu dziecku posłuży....z tym że spacerówka jak to w wózkach 2w1 jest wielka i ciężko się ją przewozi i tylko dlatego szukam czegoś mniejszego do samochodu.ja malam wozek Tako i przezyl 3 dzieci ,wiec placicie chyba za firme i napis na wozku :-)
też mi się tak wydaje, dlatego szukam w miarę taniego wózka...teraz mam jedo bartatine i jestem mega zadowolona, ten wózek na pewno jeszcze długo i nie jednemu dziecku posłuży....z tym że spacerówka jak to w wózkach 2w1 jest wielka i ciężko się ją przewozi i tylko dlatego szukam czegoś mniejszego do samochodu.