Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziumdzia właśnie nad tym który pokazywałaś się zastanawiam. Jest w całkiem niezłym stanie. W sklepie dzisiaj byłam 1400:-( Zawsze to 500 mniej by było;-)
Rzeczywiście szkoda że nie wracacie do Polski busami![]()
zdec - jest wysyłkowa sprzedaz - ale wątpie żeby chcieli wysyłać do Polski bo w Polsce też są te sklepy, moze oszukaj u siebie tych sklepów i zadzwon moze cos uda sie załatwić bo różnice w cenie ogromne!!!Niestety nie mam nikogo![]()
A ten sklep co pokazałaś nie ma sprzedaży wysyłkowej? Kurcze może jakoś tak by to kupić...
Tak na tych bobowózkach widziałam, ale w sumie wychodzi podobnie jak w sklepie 1300. No trudno
Chyba że ty byś chciała coś zarobić?Bo mówiłas że u was używane są tanie
![]()
zdeca gdzie ten wózek jest bo nie doczytałam moj brat jest w holanidii to spokojnie moze kupic!!i wysłac poczta!!Tak na tych bobowózkach widziałam, ale w sumie wychodzi podobnie jak w sklepie 1300. No trudno
Chyba że ty byś chciała coś zarobić?Bo mówiłas że u was używane są tanie
![]()
zdeca gdzie ten wózek jest bo nie doczytałam moj brat jest w holanidii to spokojnie moze kupic!!i wysłac poczta!!