reklama

mamusia2008
mamusia Karolinki
dziewczyny w fazie uderzeniowej dukan radzi wazyc sie codziennie rano przed jedzeniem o tej samej godzinie, na golasato może jutro rano na golasa i na głodniaka, żeby wiedzieć dokładnie od jakiej zaczynamy, a potem hmmm... (ja jestem w gorącej wodzie kąpana, więc wchodziłabym najchętniej na wagę kilka razy dziennie) może w piątek albo w sobotę?
tak faza od 1 do 10 dnidobra,to jutro waga startowa,a w soboty cotygodniowe ważenie.
Ta pierwsza faza ma trwac od 1-10 dni?czy coś źle zrozumiałam?
Jajko gotuję sobie,więc na śniadanie starczy,na obiad cielecina,a poźniej to nie wiem
ja bylam 8 dni
z jajkami uwazajcie, bo to zly cholesterolpamiętaj, że jajek możesz zjeść nawet 10!!! ;-) Ja jem hurtowo.
Tak, ta startowa od 1 do 10 dni, ale od czego to zależy to już nie wiem. No cóż, trza improwizować;-) Chyba że jakaś dobra dusza nam wyjaśni...
dukan pisze ze bezpiecznie to mozna 6 tygodniowo, jesli chodzi o cale jajko, a bialka mozna ile chcesz
ja wcinam w wiekszosci bialka
powodzenia dziewczyny
madziulanatasza
Fanka BB :)
Super ,ze taka liczna mobilizacja nastąpiła,do boooju..............

walka z lodówką i talerzem
ja dzis uległam pokusie i weszłam na wagę (a waze sie na czczo i na golasa)ale było tylko 100 g .mniej (ale w sobote pobalowałam )wiec nie warto było ,szlag wchodzić na wagę ,bo imprezka przednia
 wchodzić na wagę ,bo imprezka przednia
Trzymam kciuki za wszystkie diecące sie panie.
Wiecie co ,zrobiłam sobie taki prosty test z internetu na grubość kosci i wyszło że jestem grubokoścista.Obejmuje tam sie palcami:kciuk i wskazujący nadgarstek.Jak sie palce nie dotykają to znaczy ,ze grubokościstym sie jest

Moje BMI to 28.4 duzo psia mać.

ja dzis uległam pokusie i weszłam na wagę (a waze sie na czczo i na golasa)ale było tylko 100 g .mniej (ale w sobote pobalowałam )wiec nie warto było ,szlag
Wiecie co ,zrobiłam sobie taki prosty test z internetu na grubość kosci i wyszło że jestem grubokoścista.Obejmuje tam sie palcami:kciuk i wskazujący nadgarstek.Jak sie palce nie dotykają to znaczy ,ze grubokościstym sie jest

Moje BMI to 28.4 duzo psia mać.
mamusia2008
mamusia Karolinki
Super ,ze taka liczna mobilizacja nastąpiła,do boooju..............walka z lodówką i talerzem
ja dzis uległam pokusie i weszłam na wagę (a waze sie na czczo i na golasa)ale było tylko 100 g .mniej (ale w sobote pobalowałam )wiec nie warto było ,szlagwchodzić na wagę ,bo imprezka przednia
taki test ma tez dukan
u mnie wyszlo ze nie jestem grubokoscista:-)bylam w szoku ze taki paczus jak ja moze byc nie grubej kosci, u mnie az palec na palec sie naklada, wiec mam nadzieje ze te pociazowe kilosy se pojda i juz nie wroca:-)
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Bacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenę  Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na
 Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na  Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
 Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.

Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na
 Nie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na  Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
 Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.jak fajnie, że nie jestem sama z tą dietą :-)
nie ważyłam się wczoraj rano, ale dziś tak.
ale od ostatniego ważenia w zeszłym tygodniu (nie rano i nie na czczo) to ponad 2 kg różnicy.
ciekawa jestem...

jeżeli chcecie być 10 dni na I etapie to duuuuuużżżooooo wody musicie pić, tak każe Dukan :-)

hihihihihihi

nie ważyłam się wczoraj rano, ale dziś tak.
ale od ostatniego ważenia w zeszłym tygodniu (nie rano i nie na czczo) to ponad 2 kg różnicy.
ciekawa jestem...
jeżeli chcecie być 10 dni na I etapie to duuuuuużżżooooo wody musicie pić, tak każe Dukan :-)
Bacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenęNie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na
Nie jestem głodna, ale jak już kiedyś pisałam, sama świadomość bycia na diecie wywołuje we mnie agresję.
hihihihihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

madziulanatasza
Fanka BB :)
Bacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenęNie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na
Wiesz co ,moze za mało pijesz wody ,mnie jak zapomne o regularnym piciu to właśnie mnie boli głowa ,moze to przyczyna??Spróbuj sie nawodnić i weż tabletkę na ból głowy

mamusia2008
mamusia Karolinki
ja na poczatku tez przez 2 dni mialam migrene, tak wiekszosc dziewczyn ma, wiec badz dzielna i nie poddawaj sieBacówka jak się czujesz? Ja mam już od kilku godzin migrenęNie twierdzę, że to skutek diety, ale głowa boli i nie czuję się fajnie. Do tego już chodzę wku %&*+@# na
reklama

Mamuśka sama świadomość diety wzbudza w tobie agresję no 

no kochana nie ma to jak móc jeść co się chce kiedy się chce i jak się chce żeby tak jeszcze nie tyć
 no kochana nie ma to jak móc jeść co się chce kiedy się chce i jak się chce żeby tak jeszcze nie tyć 

ja na początku diety tez miałam bóle głowy i podobnie jak Madziula muszę pamięteć o piciu wody bo inaczej łepetyna szwankuje mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W  gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
 mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W  gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ja na początku diety tez miałam bóle głowy i podobnie jak Madziula muszę pamięteć o piciu wody bo inaczej łepetyna szwankuje
 mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W  gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
 mi za to w lutym o 8 dni opóźniła się @ przez dietkę a nie myslam że tylko się zacznę diecić i @ się spóźni więc w razie W  gdybyście się miały marwić jej spóźnieniem to ostrzegam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 307 tys

Podziel się: