reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

ewik, przyzyczjaja sie - niedługo dzidzi będziesz tarła marcheweczke i jabłuszko

a ja dzisiaj rybke wędzoną - pychotka ;)

reklama
w piątek nie mogłam się oprzeć i zrobiłam sobie z makrelki wędzonej pastę rybną z jajkiem ogórkiem kiszonym i majonezem a do tego świeżutkie bułeczki- mąż zżarł mi ponad połowę kanapek z pastą :mad:

ja oczyszcam makrelę ze skóry i ości kroję drobno nożem kawałki poszcególne ( bo wtedy najmniejsza ość nie ujdzie mojej uwadze) do takiej średniej makreli dodaję 3 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę i do tego 4 ogórki kiszone pokrojone też w kostkę mieszam to z 2-3 łyżkami majonezu i dodaję troszkę pieprzu soli nie dodaję bo na ogól makrela i ogórki są słone

tak robię pastę no i obowiązkowo świeże chrupiące pieczywo i świeże masło

;D

Kurcze chyba zaraz pojde po makrele. Przed chwila wchlonelam pare sliwek w czekoladzie. O tak! Wyruszam do piekarni po buleczki i zaraz potem do rybnego. Mniam.

Jak tak czytam Wasze maile, to aż mam ochotę trochę posiedzieć w domu i troszkę sobie podogadzać :). Ogromny apetyt mi robicie :).

A ze mną to różnie bywa...czasem mam na coś ochotkę a czasem nic mnie nie rusza...

W 3 miesiącu pewnoego dnia tak zachciało mi się papryki konserwowej, że zjadłam cały słoik...teraz mam jej dość na rok :laugh:
Ale przeważnie to chce mi się słodkiego

reklama
Do góry