reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
Skonczyla mi sie kawa zbozowa i naciaglam sie na inke rozpuszczlna z mlekiem i cukrem-to nie jest kawa zbozowa jak na puszce pisze-smakuje jak cappucino...........i ze zbozowka nic a nic wspolnego nie ma.........

marynowane winogrona???????
kawę zbożową z mleczkiem uwielbviam ale bez cukru ostatnio bardzo dużo piję kawki zbożowej z mleczkiem natomiast żadnych frappe, capucino czy małej czarnej nie mogę wogóle ani teraz ani przed ciążą

teraz wcisnęłam w siebie twarożek a raczej mąż mnie nakarmił ;D

No ja tez oprucz zbozowki innej nie pije i nie pilam-po prostu nie lubie,maz tez nie pije-kawa tylko dla gosci, a ta niby zbozowka bede czestowac jako cappucino ;D,jesli chodzi o slodzenie to zalezy od dnia jednego oslodze drugiego nie-taka dziwna jestem ::)

pamiętam że jako dziecku babcia solidnie osłodziła mi zbożówkę z mlekiem i pożygałam się jak kotek od tej pory słodzonej nie ruszam

reklama
Do góry