reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
Ara: ja sobie siedzę i szukam co jest z takich wielofunkcyjneych robotów
to braun
k7503cv.jpg

Ara nie ma sprawy, trzeba tylko pocztyać dokładnie co one mają, są jeszcze moulinexy, ale to już jest kasa konkretna, ale chyba mają więcej funkcji niż te dwa.

Alez mi sie dzis cytruskow zachciało :) Wiec pochlonelam pysznego pomarancza i zielonego grejpfruta- suuper :)

P.S. A czytalyscie Chmielewska? Ona podaje przepis na krowie wymiaczko ;D serio, nawet w jej ksiazce kucharskiej jest. Ale nie probowalam ;) :laugh:

reklama
właśnie zjadłam kg mandarynek - zaraz pęknę

co ro robotów, to mam właśnie tego brauna, którego zdjęcie zamieściła Kasia - jest ekstra
kupowałam go jako nowość, nie było wtedy innych, teraz te modele są jeszcze bardziej wypasione, ale nie kupuję na razie, bo mój działa ok

oglądałam ofertę Reala - od poniedziałku ma być robot-kombajn z masą przystawek, moc 1000W, zelmer fenomen

Do góry