reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
A ja zgagę mam po każdym jedzeniu...brrrrrrrrrrrrrrrr Zdażają się dni (pojedyńcze i sporadycznie) przerwy, ale ona potem POWRACA jeszcze gorsza. :( I najgorsze jest to, że rzadko coś pomaga :-[

Wolałabym, aby dziecko było łyse .... a ja żebym nie miała zgagi. Ale ile prawdy jest w tym przesądzie dowiemy się z czasem...

Nio, nie wiem co gorsze ;)

Najgorsze jest to, że przed ciążą w ogóle nie znałam tego uczucia, a teraz...
No ale mam nadzieję, że powrócę do stanu poprzedniego - tj. nieznajomości ze zgagą ;D

catherinko ja też przed ciążą nie miałam nigdy zgagi, jak mnie pierwszy raz dopadła, to wręcz się przestraszyłam, bo nie miałam pojęcia co to, dopiero teściowa mnie uświadomiła, ale nie martw się podobno ta ":atrakcja" jak i inne pojawiające sięw okresie ciąży po porodzie mija ;)

No to mnie pocieszyłaś, Fionka :-) Że jest to możliwe, bo już myślałam, że jak się raz ze mną zaprzyjaźniła to nie opuści :-)
Oby! Zobaczymy - każdy organizm jest inny ...

reklama
Do góry