reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
a ja odświeżę jeszcze jeden wątek ;D ;D ;D ;D i opiszę Wam moją wczorajszą zbrodnię ;D ;D ;D

... to była .... galaretka z całymi truskawkami (z mrożonek) + bita śmietana (prawdziwa kremówka) wymieszana z pokruszonymi bezikami ......... :p :p :p :p :p :p :p :p

zaliczam to do zachcianek, bo wczoraj uznałam, że nie przeżyję dnia jeżeli tego nie zjem, a wcześniej za takimi rzeczami nie przepadałam

... udzieliłam sobie też rozgrzeszenia bo jestem biedna i nie mogę jeść czekolady bo mi po niej niedobrze!!!! ;D

ale pychotka!!! choć ja ominęłabym tę śmietanę bitą :p

a ja wczoraj zmiksowałam pół paczki mrożonych truskawek z mlekiem i cukrem i też zjadłam taki jakby sorbet, dziś mnie boli gardło, ale co tam!!! :)

zaraz idę do sklepu, bo MUSZĘ zjeść drożdżówkę z twarogiem ;D

no właśnie te truskawki mrożone to też cały czas jadłam w postaci takiego zmrożonego koktajlu/sorbetu - ale rozłożyło mnie przeziębienie ;D

zapomniałąm dodać - że deser był o zachciankowej porze - czyli o 22 ;D ;D ;D

no ale spać poszliśmy przed 1 w nocy bo oglądaliśmy naprawdę świetny film Brokeback Mountain

ale nas wzięło na truskawki ;D
ja własnie zjadłam drożdżówę, jestem przeszczęśliwa! ;) w drodze do domu zjadłam sobie parówkę cielęcą ;D coś mi się wydaje, że Agata wdała sie w tatusia, on też tylko mięcho i mięcho ;)

Mi się wczoraj frytek zachciało, ale koniecznie nie smażonych w domu ;D ( bo mi później wszystko śmierdzi)..
no i cierpiałam po tych frytkach przez całą noc..ale po truskawkach mrożonych też cierpię..chyba po wszystkim. Jeśli to prawda, że jak się ma zgagę to dziecku włosy rosną--to Igusia się chyba z warkoczami urodzi ;D ;D

reklama
kasianka pisze:
Mi się wczoraj frytek zachciało, ale koniecznie nie smażonych w domu ;D ( bo mi później wszystko śmierdzi)..
no i cierpiałam po tych frytkach przez całą noc..ale po truskawkach mrożonych też cierpię..chyba po wszystkim. Jeśli to prawda, że jak się ma zgagę to dziecku włosy rosną--to Igusia się chyba z warkoczami urodzi ;D ;D

kasianka nie łudź się. Ja miałam cały czas MEGA zgagę, a Patrycja i owszem włosy ma, ale nie za to cierpienie!!! ;)

Do góry