Szmiks .... gratulacje, że przebiłaś się z Jakubem ... bo te imionka irladzkie były nieco dziwne ... jak to szło Fanfar i Forint
Monika .... ale myślisz o swoim dziecku jak o obojniaku, ONO, TO ... czyli co ? a tak przez resztę ciąży masz czas na refleksje, co do wyboru imion, charakteru pokoju, oraz na zastanowienie się nad sobą ... właśnie tak jak to mówi
Kamilla, możesz też się skupić nad przebiegiem procesu wychowania dziewczynki, albo właśnie chłopca, bo przecież się różnią, co innego lubią .... Ale oczywiście zrobisz jak chcesz i się nie naburmuszaj

Ciekawość rzecz ludzka ... prawda ... więc może dlatego ciężko mi uwierzyć, że nie jesteś już strasznie ciekawa.
Taka krótka wiadomość, niby nic nie zmienia ... ale już wiesz czy tak mocno kochasz syna, czy córkę ... już możesz do brzuszka zwracać się po imieniu ... płód przestaje być bezosobowy ... Takimi argumentami przekonywał mnie mój mąż, a na końcu dodał, że ja mam dziecko cały czas przy sobie, że czuję jego niemal każdy ruch, a on .... dla niego jest to właśnie bezosobowe dziecko ... a tak będzie wiedział, że to jest np. jego syn - Jeremi