reklama
hahahahh Boze ale my mamy piekne sny !!!mój najdziwniejszy sen - córeczka w pierwszej dobie życia powiedziała mi, że ma ADHD...
poza tym jedynym razem, cały czas śni mi się, że urodzę chłopczyka. w snach już karmiłam go piersią, przewijałam, myłam pupkę z kupki itd...
dagmar
Fanka BB :)
No nie mogę ADHD jest the best!!!mój najdziwniejszy sen - córeczka w pierwszej dobie życia powiedziała mi, że ma ADHD...
poza tym jedynym razem, cały czas śni mi się, że urodzę chłopczyka. w snach już karmiłam go piersią, przewijałam, myłam pupkę z kupki itd...
No oprócz terrorystów w szpitalu, no i modlenia się w nocy a napewno nr. 1 na liście to śmierć w postaci dzieci!

Po prostu urocze

Chérie
Mama Danielka
No nie mogę ADHD jest the best!!!
No oprócz terrorystów w szpitalu, no i modlenia się w nocy a napewno nr. 1 na liście to śmierć w postaci dzieci!
Po prostu urocze![]()
hehe, teraz też płaczę ze śmiechu na wspomnienie tego, ale tuż po przebudzeniu nie było mi wesoło

A
AnOoLa88
Gość
chyba zadnej z nas po przebudzeniu nie jest do śmiechu ;-Dhehe, teraz też płaczę ze śmiechu na wspomnienie tego, ale tuż po przebudzeniu nie było mi wesoło![]()

Ja dziś wstałam wkurzona na maxa... Sen był realistyczny do tego stopnia że normalnie się w nim zdenerwowałam i taki podły humor miałam po przebudzeniu...
Śniło mi się że pojechałam do Łodzi na połówkowe USG, okazało się że nie zrobi mi go dr do której się zapisałam bo ma jakiś tam dyżur tylko jakiś facet.. Gość przyszedł i zaczął mi robić to usg ale nic mi nie pokazał nie powiedział jaka płeć w ogóle pojeździł po brzuchu i poszedł. Poszłam więc do rejestracji i powiedziałam że nie zapłacę za to badanie bo miały być zdjęcia opis a tu nic, a pani w rejestracji do mnie że muszę zapłacić bo one będą musiały inaczej zapłacić lekarzowi.. a jak wracałam autobusem do domu to chcieli mnie usadzić mnie na samym końcu a tam najbardziej buja więc znowu nerwy...
Jak przyjdzie pan z gazowni sprawdzać szczelność urządzeń gazowych lepiej żeby się do niczego nie przyczepił...
Śniło mi się że pojechałam do Łodzi na połówkowe USG, okazało się że nie zrobi mi go dr do której się zapisałam bo ma jakiś tam dyżur tylko jakiś facet.. Gość przyszedł i zaczął mi robić to usg ale nic mi nie pokazał nie powiedział jaka płeć w ogóle pojeździł po brzuchu i poszedł. Poszłam więc do rejestracji i powiedziałam że nie zapłacę za to badanie bo miały być zdjęcia opis a tu nic, a pani w rejestracji do mnie że muszę zapłacić bo one będą musiały inaczej zapłacić lekarzowi.. a jak wracałam autobusem do domu to chcieli mnie usadzić mnie na samym końcu a tam najbardziej buja więc znowu nerwy...
Jak przyjdzie pan z gazowni sprawdzać szczelność urządzeń gazowych lepiej żeby się do niczego nie przyczepił...

hahahaha Oj biedna ty ,pieknie zaczełąś dzieńJa dziś wstałam wkurzona na maxa... Sen był realistyczny do tego stopnia że normalnie się w nim zdenerwowałam i taki podły humor miałam po przebudzeniu...
Jak przyjdzie pan z gazowni sprawdzać szczelność urządzeń gazowych lepiej żeby się do niczego nie przyczepił...![]()
Reve
--> 24.12.2009r <--
A mnie się śniło 2 dni temu, ze siostra zabrała małego ledwo narodzonego Kubusia na SOLARIUM i mi wmawiała,ze jest taki bledziutki i że przecież w szpitalu tez dzieci naświetlają, a ja płakałam i chciałam go wyjąć, ale nie mogłam, bo byłam za jakąś pleksą ...wrrrrr Koszmar!!!!!!
A mnie się śniło 2 dni temu, ze siostra zabrała małego ledwo narodzonego Kubusia na SOLARIUM i mi wmawiała,ze jest taki bledziutki i że przecież w szpitalu tez dzieci naświetlają, a ja płakałam i chciałam go wyjąć, ale nie mogłam, bo byłam za jakąś pleksą ...wrrrrr Koszmar!!!!!!
ale sie usmiałam hihi
reklama
Reve
--> 24.12.2009r <--
O Matulu trumien jeszcze nie wyśniłam, ale solarium może było namiastką... wrrrale sie usmiałam hihiniezle te nasz sny, mi to sie jakies trumny ostanio śniły blee

Podziel się: