reklama

Dziwne sny w ciąży .......

reklama
Mój też się ze mnei smieje,że gadam przez sen:-D
ja nawet czasem chodziłam.. ale teraz..opowiem Wam mój dzisiejszy sen.. ;|
to już nie pierwszy taki odkąd jestem w ciąży..
więc śniło mi się , że wpadla do Nas jakaś znajoma - widziałam twarz ale nie kojarze nikogo takiego. No a mój luby zbierał sie do pracy i miał ją gdzieś podwieźć no ok..
ja mu tylko krzyknęłam że ma mi rzucic klucze bo nie wiem gdzie są moje..
ofc nie zostawił..i w między czasie widziałam ze przed naszym domem (??) opala się jakaś blondyna.. miała strój na sobie ale cyce na wierzchu..;|
ja niby skadś to widziałam i ta blondi zapytała mojego B czy ją podwiezie do miasta..
a on sie zgodzil . ( ;/ )
poszli za dom do samochodu.. ja sobie uswiadomilam ze B nie zostawil mi kluczy i biegne za ten dom..a tam patrze i :szok::szok::szok::szok:
cała trójka siedzi w samochodzie.. z tym, że ta blondi z cycem na wierzchu cauję się z moim B. :angry::angry::angry::angry: jak we mnie 220 weszło..najpierw jemu przez szybe zapindoliłam.. a potem ją chciałam.. a ona się szpanowała to mowie jej WYJDŹ i wychodząc złapał mojego B za wacława :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
dacie wiare ze jak wyszła z tego samochodu to tak ją urządziłam, że ZABIŁAM!!!!

możecie sobie wyobrazic jak wygladalam jak sie obudziłam.. mało tego budze się po takim śnie a mojego B nie ma :szok::szok:
zaraz telefon .. a on w pracy .. :-D
ale to już 4 sen i powiem Wam , że działa mi na psychę i to straszinie.. oO

Macie super sny :-D
Mi sie nic nie sni, czasami maluszek wypada mi z rak. Za to w poprzedniej ciazy wychodzil taka wielka noga przez brzuch...skora naciagnieta do ziemi ... ale nie udalo mu sie.
Za to dzis we snie chcialo mi sie potwornie siu-siu i poszlam gdzie trzeba, a tu patrze - jestem facetem!!! I tak na siedzaco absolutnie zaskoczona zalatwilam sprawe za pomoca siusiaka.
To chyba na syna takie sny...)))

Macie super sny :-D
Mi sie nic nie sni, czasami maluszek wypada mi z rak. Za to w poprzedniej ciazy wychodzil taka wielka noga przez brzuch...skora naciagnieta do ziemi ... ale nie udalo mu sie.
Za to dzis we snie chcialo mi sie potwornie siu-siu i poszlam gdzie trzeba, a tu patrze - jestem facetem!!! I tak na siedzaco absolutnie zaskoczona zalatwilam sprawe za pomoca siusiaka.
To chyba na syna takie sny...)))
Twoje sny tez niczego sobie ahhahahaha :) ...Boze ale wyobraznia potrafi nam spłatac figle hahaha :)

ja to mam jakies lękliwe sny, później bardzo się boje, bo np śni mi się, że Antos wpada pod samochód albo że zrzucam dziecko ze schodów:szok: jakaś nienormalna w tej ciąży jestem:-(

ja to mam jakies lękliwe sny, później bardzo się boje, bo np śni mi się, że Antos wpada pod samochód albo że zrzucam dziecko ze schodów:szok: jakaś nienormalna w tej ciąży jestem:-(
Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!
To tez madre nie jest :baffled:

Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!
To tez madre nie jest :baffled:

Wiadomo, że to tylko wyobraźnia ale widocznie coś głęboko w podświadomości siedzi:-( Pamiętam jak się Antek urodził denerwowałam się, jak ktos go na ręce brał, panikowałam, ze ktos nieswiadomie może mu krzywdę zrobić, sama nie wiem, ze główka w tył odleci, ze z kręgosłupem cos sie stanie:-(
Więc chyba teraźneijsze sny biorą się od ciąży- tak jak wszytsko, zwalić można winę na hormony!!!

reklama
Ja też miałam dziś nieprzyjemny sen, ale niezwiązany z ciążą. Śniło mi się, że byłam w pracy, ale pokoje i pomieszczenia zupełnie inne dostosowane nastrojem do tego co mi się śniło. A było tak, że umarł jeden mój kolega, a na drugi dzień był jego pogrzeb i tego dnia umarł drugi kolega. Ja poważna, smutna, bo tych kolegów lubię, i coś zdążyć nie mogłam i nadziwić się, że tak się dzieje. Myślałam o ich rodzinach, co teraz poczną żony i dzieci. Nie wiem co to znaczy, nadmienię, że nie pracuję już od lipca, więc nawet tych ludzi nie widziałam ani z nimi nie rozmawiałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry