kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja tez lubie sobie pogadac we snie ale modlic sie jeszcze nie modliłam
a moze i powinnam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB
Mój też się ze mnei smieje,że gadam przez senJa tez lubie sobie pogadac we snie ale modlic sie jeszcze nie modliłama moze i powinnam
![]()
ja nawet czasem chodziłam.. ale teraz..opowiem Wam mój dzisiejszy sen.. ;|Mój też się ze mnei smieje,że gadam przez sen![]()
Twoje sny tez niczego sobie ahhahahahaMacie super sny
Mi sie nic nie sni, czasami maluszek wypada mi z rak. Za to w poprzedniej ciazy wychodzil taka wielka noga przez brzuch...skora naciagnieta do ziemi ... ale nie udalo mu sie.
Za to dzis we snie chcialo mi sie potwornie siu-siu i poszlam gdzie trzeba, a tu patrze - jestem facetem!!! I tak na siedzaco absolutnie zaskoczona zalatwilam sprawe za pomoca siusiaka.
To chyba na syna takie sny...)))
Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!ja to mam jakies lękliwe sny, później bardzo się boje, bo np śni mi się, że Antos wpada pod samochód albo że zrzucam dziecko ze schodówjakaś nienormalna w tej ciąży jestem:-(
Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!
To tez madre nie jest![]()