Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ehh, to tak banalnie wygląda na filmiku. Ale w tym momencie czuję, że mnie to przerośnie. Między innymi z tego powodu jeszcze na początku ciąży znalazłam coś takiego: Nosidełko dla niemowląt first.GO. Mają 3 modele. Takie łatwiejsze w obsłudze zastępstwo chusty ;-). Ale chyba jednak zapiszę się na szybki kurs w jakiejś krakowskiej szkole. Nie będę trenowała na dziecku - wyjdzie albo nie wyjdzie :-). Czuję się zarażona chustowaniem
.Ehh, to tak banalnie wygląda na filmiku. Ale w tym momencie czuję, że mnie to przerośnie. Między innymi z tego powodu jeszcze na początku ciąży znalazłam coś takiego: Nosidełko dla niemowląt first.GO. Mają 3 modele. Takie łatwiejsze w obsłudze zastępstwo chusty ;-). Ale chyba jednak zapiszę się na szybki kurs w jakiejś krakowskiej szkole. Nie będę trenowała na dziecku - wyjdzie albo nie wyjdzie :-). Czuję się zarażona chustowaniem.
Dzag, jak chcesz to możesz na moim poćwiczyćTyle że on już 12 kilo waży
Jeśli wyjdzie to spotkanie majowe, to przyniosę chustę - możemy potrenować![]()
. Mi by się nie podobało chociaż na potem ergonomiczne już jest ok. Mój M nosił bo w chustę go nie zapakowałam ;-) ale dużo wygodniejsze dla mnie było nosidło mei-tai.