• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

aniii nie sa do siebie podobni tylko kolor oczu identyczny:tak:ale to rodzinne ja z moim bratem tez zero podobienstwa podobnie u mojego m tez z bratem niepodobni:tak:lubie ja w tych warkoczykach tylko z jej gesta czuprynka to troche roboty:happy2:
kasiu po wakacjach paulinka zaczyna juz szkole :tak:idzie do zerowki juz zreszta nie moze sie doczekac:-)jest juz zapisana zreszta do szkoly do ktorej ja chodzilam:-)ciekawe czy jacys nauczyciela zostali z mojej "mlodosci":-)

reklama
Inna, słodką sesję zrobiłaś Oliwce...a jak sprytnie trzyma butlę...Moja jest leń i chce, żeby jej trzymać..:wściekła/y:
A ja załączam 3 fotki z pierwszego plażowania i pierwszej kąpieli w morzu (i na dodatek północnym, brr).
Oglądałyście horror Laleczka Chackie??(czy jak tam to się pisze...). Nie uważacie, że na fotce pod parasolem, Majka ma minę taką jak ta lala??:szok:

Pola, świetne zdjęcia. No a ta minka pod parasolem...Hmmm...Trochę jak z horroru ;-).Majka jest śliczna :tak:.A że leń?? Moja dopiero od kilku dni butlę mi zabiera, a i tak więcej soczku jest na ciuchach niż w buźce :happy2:

A to wczorajsze szaleństwo w koszu na zabawki na kółkach z tatusiem :-) Nie wiem kto miał lepszy ubaw :happy2:

SA401979.JPG
SA401981.JPG
SA401982.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry