reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Maja jest śliczną dziewczynką i tak pięknie chwyta nóżki:-) moja Paula jest dopiero na etapie chwytania się za kolanka:tak:
Lilcia to mnie zawsze rozbraja i w tych kolczykach świetnie wygląda:tak:
Madzi minka jest najlepsza,kogoś mi przypomina jakiegoś skrzatka:-)

Już kiedyś rozmyślałam nad tym że Kubuś jest podobny do Pauli:-) może jakiś CUD natury:-D

hehehe, Marta jest czaderska, Paula również.

a teraz zobaczcie jak moja córcia szykuje się do spania - z jaką niezadowoloną miną /pierwsze dwa zdjęcia/ i jak wita nowy dzień o godzinie 7.00 rano /kolejne dwa/...teraz już wiem dlaczego ona "nie lubi spać" w nocy i z samego rana budzi mamusię. z resztą patrząc na jej piękny uśmiech, mi w ogóle odechciewa się spać:-D

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    185 KB · Wyświetleń: 43
  • c.jpg
    c.jpg
    206,4 KB · Wyświetleń: 77
  • d.jpg
    d.jpg
    157,1 KB · Wyświetleń: 70
  • e.jpg
    e.jpg
    193,5 KB · Wyświetleń: 50
Od niedawna jestem na forum ale też chcę sie pochwalić swoim bobaskiem:-) , mam nadzieje ,że uda mi się dodać zdjęcia bo sprzęty to mnie lubia wiec moze być różnie:)))wszystkie małe dzieci są piękne, ale te z listopada w szczególnosci (żart)

anii - małą na zdjęciach porannych wygląda jakby miała z roczek :szok: Ale piękna jest :tak: Tak zresztą jak i reszta naszych pociech listopadowych :laugh2:

bara - ja zmniejszam zdjęcie w paintcie (obraz - rozciągnij/pochyl - zamiast 100 w pionie i w poziomie piszę 50 i zapisuję na kompie) a potem na dole masz zarządzaj załącznikami, wybierasz fotę i załącz. Hmmm... zastanawiam się czy taki opis ci w czymś pomoże, bo mam dziś kłopoty z wysławianiem się :dry: a przysiegam - nic nie piłam...

reklama
Bara to zależy jaki masz program do zmniejszania zdjęć. ja zmniejszam najpierw zdjęcia w Photoshop. otwieram plik i wybieram zdjęcie, potem w pliku wybieram "zapisz jako" i zapisuję fotkę pod inną nazwą.trzeba sprawdzić czy zdjęcie nie ma więcej jak 250 kb ewentualnie trzeba zmniejszyć /jest suwaczek/.teraz trzeba dać ok. jak piszesz wiadomość na fotkach to na dole jest "zarządzaj załącznikami" /jak pisała Nineczka/, otwierasz to i dodajesz zdjęcia, potem tylko trzeba zatwierdzić wiadomosć.jak masz taki program rób wszystko po kolei i napewno się uda. trzymam kciuki i mam nadzieję że nie zagmatwałam wszystkiego.
ps.swoją drogą nauczycielką to ja bym nie mogła być bo nie za bardzo wychodzi mi tłumaczenie..:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry