reklama

Fotki naszych maluszków

Anja, maluchy cudne :)
a powiedz, siostra nie jest zazdrosna? bo u mnie na razie odpukać, pełnia szczęścia i miłości :)

Dziekuje dziewczyny!

Siostra nie jest zazdrosna, jest zakochana po uszy. Chodz jak sie dowiedziela pierw ze jest brat to nie byla zadowolona bo chaial siostre. Ale jak tylko go zobacyzla to koniec. Takze mam nadzieje ze tak zostanie. Jaka jest roznica wieku u was? U nas 5 i pol lat, mam andzieje ze beda miec dobre relacije pozniej ze to nie za duzo roznica wieku

reklama
Dziekuje dziewczyny!

Siostra nie jest zazdrosna, jest zakochana po uszy. Chodz jak sie dowiedziela pierw ze jest brat to nie byla zadowolona bo chaial siostre. Ale jak tylko go zobacyzla to koniec. Takze mam nadzieje ze tak zostanie. Jaka jest roznica wieku u was? U nas 5 i pol lat, mam andzieje ze beda miec dobre relacije pozniej ze to nie za duzo roznica wieku

no u mnie jest dosyć spora różnica, bo prawie 8 lat, ale za to widzę, że zapowiada się dobry "opiekun" siostry hehe :)

u mnie różnica rocznikowo to 12 lat:szok:
Kuba też wolał swoja płeć czyli brata i za każdym razem jak wracałam od ginekologa a wiadomo już było ze bedzie córcia - pytał czy sie coś juz zmieniło:-)

ale ucieszył sie bardzo że ma siostrę - nawet pozwolilismy mu dzień po narodzinach nie iść do szkoły bo czuwał az do narodzin - a przecież Viki urodzila się o 3:40 nad ranem- a on poszedł by się siostrą pochwalić:-)

a zazdrosny bywa tylko jak są gości - jak przyjechali teście i szwagier z rodzinką to mąż musiał go nosic , tulić i karmić :-D
teraz pojechał na ferie do dziadków , więc nie ma czasu ani na zazdrość, ani na tęsknotę;-) zobaczymy jak wróci...

kilka braterskich ujęć

gimnastyka

DSC01124.jpgDSC01123.jpg

w wersji opiekuńczej
DSC01125.jpg

nie wiem co tam w tym tv oglądali , ale chyba nie było zbyt ciekawe :-)
DSC01127.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Sliczne dzieciaki dziewczyny.Te moldsze i starsze tez .Widac ile pracy zostalo wlozonej by stworzyc takie ladne buzki :-D
U nas tez spora roznica wieku bedzie bo 7 latek bez 2 miesiecy.Kubus o siostrze nie chcial slyszec bo po co mu lalki Barbi w domu jak on woli Bakugans.Natomiast Oliver stwierdzil ze mama jest samotna i Gabi sie przyda do ..... sprzatania :tak:.Troskliwy starszy brat...Jak bedzie zobaczymy najpozniej 15...

crazy mamo rozbawilas mnie, a wlasciwie Twoi chlopcy :):):) Moj maz nadal nie sklada broni, ciagle wierzy ze bedzie chlopiec ostatnio nawet palnal, ze "bedzie go przewijal"... potem przepraszal Paulinke!

viki fajnie wygladaja te Twoje dzieciatka!
jtaudul sliczna Ksiezniczka, rzeczywiscie podobna do Ciebie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry