reklama

Fotki naszych maluszków

Ewitka - słodkie dzieciaczki - a braciszek jaki dumny ;-)

................
a nasza królewna dostała dziś od tatusia swój tron:-)

DSC01383.jpgDSC01380.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Uuuulallala rewelacja!

Sama też mam tą huśtawkę Fisher Price, tylko kolor inny oczywiście :-)
vikiigus jesteś z niej zadowolona? pomaga trochę :-)?
bo ja ostatnio się zastanawiałam, czy jej nie sprzedać, jest ciężka i nieporęczna więc muszę dokupić jeszcze leżaczek, bo mamy dwa piętra i nie da rady biegać z nią po schodach :sorry:

Uuuulallala rewelacja!

Sama też mam tą huśtawkę Fisher Price, tylko kolor inny oczywiście :-)
vikiigus jesteś z niej zadowolona? pomaga trochę :-)?
bo ja ostatnio się zastanawiałam, czy jej nie sprzedać, zajmuje tyyyyle miejsca

ale co chcesz sprzedać jeszce przed pierwszym uzyciem? - a jaki masz model?

my ja mamy od kilku godzin:-) jak na razie malutka zadowolona- przed chwilą wyłaczyłam kołysanie i Viki zaczeła marudzić , tak więc chyba zdaje egzamin - najbardziej chodzi mi o to by jej nie przyzwyczajać do noszenia na rękach, a mimo wszystko by jej było milutko- a jak wiadomo dzieci lubia byc kołysane , a po drugie żeby sobie wygodnie leżała w salonie - bo do tej pory przenosilsmy kołyskę, a nie było to zbyt ciche - a poza tym mimo wszystko Viki nas nie widziała - tylko albo boki kołyski albo zawieszone maskotki- bo niestety na siedzenie w kołysce jest jescze zbyt mała :) ...a leżenie na podusi czy kocyku na tapczanie jakoś tak robi wrażenie bałaganu ;-)

bardzo dobry pomysł aby nie przyzwyczajać do kołysania w ramionach, zbyt często oczywiście :) my mamy ten:
Fisher-Price-Papasan-Cradle-Swing-New-Nature-Touch-B000WUD816-L.jpg

chyba na razie zainstaluję go w salonie i dokupię leżaczek, zobaczymy

bardzo dobry pomysł aby nie przyzwyczajać do kołysania w ramionach, zbyt często oczywiście :) my mamy ten:
Zobacz załącznik 326216

chyba na razie zainstaluję go w salonie i dokupię leżaczek, zobaczymy

no to masz ten sam typ tylko kolorek idealny dla Bruna :) ja bym zostawiła na razie - faktycznie duzo miejsca zajmuje , ale my mamy duzy salon więc nie przeszkadza:) zaczekaj na synusia i niech on zdecyduje czy mu sie podoba czy nie ;)

Ewitka rodzeństwo piekne! Zazdroszcze Wam ze macie juz dwojka przynajmniej :)

viki chustawka piekna! A widac ze Viki zachwycona! A mojemu mezowi pokazalam i az westchnal z zachwytu... szkoda ze mamy juz chustawke :(

Ewitka cudne fotki, fajnie, że braciszek się opiekuje

Vikigus no kołyska robi wrażenie, ale u mnie nawet by miejsca nie było na nią, mi musi wystarczyć leżaczek.

No to może i My...przepraszam, że nie dałam wcześniej znac ale troszkę nas malutka zaskoczyła i nie doczekała do planowanego terminu....
Wiec 5 lutego o godzinie 23.44 w wyniku Cesarskiego Cięcia przyszła na świat nasza kochana córeczka Amelia...Ważyła 3240g i 53 cm....dostała 10 punktów w skali Apgar...od środy jesteśmy w domku i przyzwyczajamy sie do nowej sytuacji :-)

IMG_1362n.jpg

reklama
Śliczne macie dziewczyny dzieciaki - wszystkie takie słodkie i widzę ze z rodzeństwem też nie ma problemów - super

A to nasza truskaweczka z zakochaną w niej siostrą

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry