reklama

Fotki naszych maluszków

Śliczne dziewczyny Wasze dzieciaczki

A oto mój skarbuś:

Załączniki

• DSCF9801.jpg
    DSCF9801.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 139
  • DSCF9798.jpg
    DSCF9798.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 143
Ostatnia edycja:
reklama
na 2 zdjęciu Ola wyglada jak Ty a avatarku:))))

Viki-zdjęcie z tv super:-D
osobiste pytanko,ile waży starszak i jaki ma wzrost???tak zastanawiam się nad waga mojego synka czy nie za duża.

w sumie to nie wiem jakie ma teraz wymiary- jest na wakacjach ju z drugi tydzień - widzielismy go w weekend i na pewno urósł(czyt. przytył;) - mój Kuba jest troszkę za duży i nie bardzo wiem jak go zmotywowac by troszke zgubił - ale on bierze sterydy na alergie , więc to raczej od tego - mimo wszystko muszę mu jakis ruch zafundować- bo jesli chodzi o jedzenie to wcale dużo nie je, tylko się skubany malo rusza - ma zwolnienie z w-f więc tym bardziej obrasta :) a u Ciebie jak to wygląda? ile Twój starszy ma lat? Jak Kuba wróci to go obmierze i dam znać;)

w sumie to nie wiem jakie ma teraz wymiary- jest na wakacjach ju z drugi tydzień - widzielismy go w weekend i na pewno urósł(czyt. przytył;) - mój Kuba jest troszkę za duży i nie bardzo wiem jak go zmotywowac by troszke zgubił - ale on bierze sterydy na alergie , więc to raczej od tego - mimo wszystko muszę mu jakis ruch zafundować- bo jesli chodzi o jedzenie to wcale dużo nie je, tylko się skubany malo rusza - ma zwolnienie z w-f więc tym bardziej obrasta :) a u Ciebie jak to wygląda? ile Twój starszy ma lat? Jak Kuba wróci to go obmierze i dam znać;)

Krzyś ma 9,5,waży 37 kg,wzrost 140 cm.U nas odwiecznym problemem jest tycie od sterydów,o ile latem chudy jak patyk to zimą nie za ciekawie,bo nawet boczki sie odkładają,po mamusi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry