Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnieszka niesamowita ta sesja. Zjawiskowa wrecz. Zaluje, ze nie pomyslalam o takiej.
Mam niedyskretne pytanie ;-) Duzo placiliscie za ta sesje?
Swoja droga szpital w ktorym rodzilas chyba jest nie porownywalny bynajmniej do mojego.
Pani fotograf zjawia sie z wlasnej inicjatywy... te bransoletki... pewnie i obsluga pierwsza klasa :-)

obsluga rzeczywiscie byla super 

Nic nie było w stanie odciągnąć jego uwagi. Był tak skupiony podczas jazdy, że o uśmiech mogłam tylko prosić 

w lipcu weselicho, będę świadkiem a nie mam zielonego pojęcia co na tej głowie sobie zrobić
z resztą jak zawsze :-( nie mam żadnej wizji, ani pomysłu...Justysia ano troszkę podrosły... już sama nie wiem co z nimi robićw lipcu weselicho, będę świadkiem a nie mam zielonego pojęcia co na tej głowie sobie zrobić
z resztą jak zawsze :-( nie mam żadnej wizji, ani pomysłu...
Do jakiejś fajnej kreacji weselnej fajniej wyglądają dłuższe, jakoś fajnie uczesane lub upięte włoski niż ścięte na zapałkę... dlatego na razie zapuszczam, a co z tego wyjdzie to nei wiem... zawsze mogę je ściąć :/

:-)

:-).