Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie czytaj ulotek, b być i vit. C nie zdecydowała się połknąćmąż kupił nasivin, podawała któraś z Was maluszkowi?
bo jak przeczytam ulotkę to mi się odechciewa...
Ja tez nie zamierzam chodzić do pracy tylko po to by opłacać nianię (bo na niewiele więcej by mojej pensji nauczycielskiej starczyło:/), siedzimy więc w domu dopóki mała nie pójdzie do przedszkola... no chyba że, .....bo nigdy nic nie wiadomo, no nie
ewa z tego co widze to Twój Pucuś ma drzemke o tej porze co pasuje Ci wyjśc z nim na dwór, więc moze pracuj po południami jak mąż w domu będzie i będzie mógł się małym zająć i do południa jak to teraz robisz a spacerujcie podczas tej jego drzemki![]()
ktoś już napisałdzień dobry...
czy ktoś mógłby mnie uświadomić jak wycisnąć ok z jabłka żeby nie było tych flujków - znaczy kawałków jabłka?
a ja słyszałam w tvn kiedyś że lepiej dziecku podawać najpierw warzywa
bo warzywa nie mają cukru tyle co owoce i lepiej uczyć picia soków warzywnych niż owocowych
ale to taka luźna dygresja tylko
i wykorzystalam przy okzaji ten kupon rabatowy z niebieskiego pudelka

i pogadać z maluchem więc go do tego zmusiłam
. Przez 5 godzin myłam 3 okna
! Brudne przecież bardzo były
! Zrobiłam przerwę tylko na karmienie a on musiał caaały czas zajmować się dzieckiem. He he he. Złośliwa jestem wiem
, ale należało mu się.
) i teraz jestem po prostu padnięta! Pozytywnie padnięta
. Uwielbiam bebrać się w ziemi przy kwiatach
.