reklama
gabriellao0
Ja...
zajrzałam na tą szafkę
matko ile tam ciuszków
oczopląsu dostaję 
matko ile tam ciuszków
hehe, rozumiem Cię kochanaspękałamBoję się zrobić ten test... zrobię jutro. Dzisiaj Małż ma nocny dyżur z Igorem więc zamierzam spokojnie spać.

och dziewczyny wpadłam na chwilę, bo miałam tylko wyłączyć kompa, ale jak tu nie zajrzeć do was...
z ubrankami to ja powiem tak, moja ciotka po kuzynce zostawiała wszystkie ubrania, no ale miała też gdzie - w piwnicy i na strychu duuużego domu, to teraz kuzynka ma już drugą córcię i w tych ubrankach zdążyła jeszcze moja Ania pochodzić, jak co jakościowe to się prawie nie znasza, a kiedyściowe flanelowe ubrankka to teraz zabytek, ale jak ciepły i wygodny! choć były i takie co czas zniszczył a co niektóre wyszły z mody, a kiedyś pamiętam jakie to było modne (takie np bluzeczki z naklejanymi obrazkami), więc jakby któraś bała się zapeszyć że jak sprzeda lub rozda ubranka to od razu wpadnie proponuję zostawić co najlepsze z myślą o .... wnukach
z ubrankami to ja powiem tak, moja ciotka po kuzynce zostawiała wszystkie ubrania, no ale miała też gdzie - w piwnicy i na strychu duuużego domu, to teraz kuzynka ma już drugą córcię i w tych ubrankach zdążyła jeszcze moja Ania pochodzić, jak co jakościowe to się prawie nie znasza, a kiedyściowe flanelowe ubrankka to teraz zabytek, ale jak ciepły i wygodny! choć były i takie co czas zniszczył a co niektóre wyszły z mody, a kiedyś pamiętam jakie to było modne (takie np bluzeczki z naklejanymi obrazkami), więc jakby któraś bała się zapeszyć że jak sprzeda lub rozda ubranka to od razu wpadnie proponuję zostawić co najlepsze z myślą o .... wnukach
ja już po założeniu Mireny, zaraz opiszę na odpowiednim wątku. Ale tu tylko o tym, że boli mnie trzymajcie kciuki bym jakoś przetrwała tą noc.
Aha u nas ŚNIEG
Dziś znów odśnieżałam samochód, oby jutro go już nie było.
Aha u nas ŚNIEG
Ostatnia edycja:
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Joamar trzymam kciuki! I lecę do odpowiedniego wątku 
A ja dodam od siebie że dostałam dzisiaj paczkę z Hipp'a i Bobovity - mała rzecz a cieszy
Miła niespodzianka 
Hejcz - rób test i przestań się denerwować. Przynajmniej będzie czarne na białym
A ja dodam od siebie że dostałam dzisiaj paczkę z Hipp'a i Bobovity - mała rzecz a cieszy
Hejcz - rób test i przestań się denerwować. Przynajmniej będzie czarne na białym
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Myangel martwiłyśmy się o ciebie!! Jak to nie dobrze??
(( To mnie teraz kochana zmartwiłaś!
reklama
Od jakis dwóch miesięcy walczę o mleczko, do tej pory miałam5 zatorów oraz 3 zapalenia piersi, za kazdym razem bylam na antybiotyku, jakoś udaje mi się tę walkę wygrywać, mały dostał butelkę może z 3-4 razy kiedy już napawdę bylo tragicznie, mam mało pokarmu za chwilę nawał, zator itd, nie wiem co się dzieje. Od 3 tygodni małemu wychodzą zęby więc strasznie dziabie mnie dziąslami, co się troche podgoi to znów dziabnie i to do krwi. Zadne masci nie pomagają, więc mam zmasakrowane sutki i kazde karmienie od niemal miesiaca to ogromny ból. Mlody dostał plesniawek 3 dni temu, wszystk bierze do buzi, podejrzewam, ze corcia dała mu jakas brudna swoja zabawke i taki efekt, zaraził mi piersi, wiec schodzi mi z nich skora, pieka i na prawej mam zywe miecho... do tego to"gryzienie" nie polepsza sprawy, jest tragicznie, boje sie, ze to koniec karmienia, od dzis mlody na sztucznym mleku bo musza mi sie te piersi troche podgoic bo jakos nie sadze, zeby mleko nawet moje z krwia to był dobry pokarm dla dziecka nie mowiac o meczarni jaka przezywam. Licze na to, ze do jutra sie wygoi i bede mogla znow podac piers, na razie leczymy sie z plesniawek a ja lecze piersi...
Podziel się: