sarka
trójkowa mama
do głowy przychodzi mi jakaś ...dobra whiskySarka - z tymi ciuszkami to rzeczywiście problem. Ja na razie trzymam, bo chcę jeszcze jednego dzidziusia, ale już mnie wkurzają te siaty pełne ubranek. Na razie wywiozę do rodziców i rzucę na strych.
A co po drugim dzieciaczku? Myślę, że rozdam, a jak mi się jeszcze jeden stwór uwidzi to pewnie dostanę od znajomych.
Mój mały potworek ma dzisiaj dzień śpiocha. Pewnie niskie ciśnienie ją zabiło. Mam nadzieję, że wieczorem u znajomych będzie wyspana i zadowolona z życia.
Musimy jeszcze tylko kumplowi jakiś prezent na szybko wykombinować. macie jakieś sprawdzone pomysły dla faceta - świeżo upieczonego tatusia?

Nawet sobie nie wyobrażasz ile ja tego mam, właśnie u rodziców mam cały strych zawalony, torby, pudła, przewalić to nie sposób, muszę własnie znów sie wybrać przekopać i jakieś większe ciuszki powybierać...
No własnie myslą o kolejnym (tzn zakładając niespodziewaną zachciankę tudzieź wpadkę
) musiałabym zostawić i wózek i łóżeczkio itp, a ja sie i po wiktorze wyzbyłam, bo planowałam za parę lat i dobrze zakładałam że co innego bedzie mi sie pdobobać itp...Tunia byc może to skok chyba od 14 tyg tez jest jakiś....
, odejść na krok nie można. Schiza jakaś czy co? Już mam nerwa
.
. Za rady, kiedy już nie miałam sił.
. A normalnie śpi do 7.
tak się waham, bo może a nuż się jeszcze przytrafi...