reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzinka hehe :) powiem Ci że ja też widzę u siebie zacofanie po pierwszej ciąży :) a na dodatek dobiłam swój mózg drugą ciążą heheheh to teraz został mi "ptasi" móżdżek :)))))))))

reklama
Dzień dobry z kawką.;-)
Mały szaleniec padł koło 23.30:crazy:. Spacyfikowany na siłę. Trochę płaczu było ale trudno.

Aluśka no stwierdził, że z oznak szkarlatyny jest purpurowe gardło, powiększone węzły, obłożony język, gorączka i taka drobniusia wysypka na bokach ciała i policzkach. Dostał ją w nocy przed wizytą u lekarza. Pewności 100% nie miał no ale antyb jest. Ja jak zauważyłam tą wysypkę zaraz neta w nocy odpalałam i dr google w ruch poszedł. Byłam niemal pewna, że to różyczka, bo taka drobna ta wysypka a tu zonk:baffled:

Dostaliśmy przykaz za trzy tygodni zrobić badanie moczu w tym kierunku. Nie wiem czy może tam coś w moczu wyjdzie czy jak...

M ma jutro urodzinki może coś sklecimy dzisiaj...

Renia u nas śnieg ale nie sankowy, topniejący..zlaety mieszkania w miescie. Ty na wsi mieszkasz :-p ;-) to snieg masz hahahahahahahhaaaa

heja dziendoberek!
u nas za oknem biało, a Anula z katarem takim że skórę podnosem już ma zdartą :-(
mała mnie z łózka wywaliła o 7, ale ja się nie dałam:-D dałam jej pić przewinęłam dałam zabawki i poszłam lulu, jak za głośno rozrabiała to wstał mąż:-D
heja zima ma ten urok że jest owieeeele jaśniej nawet gdy jest pochmurno!

Antylopka, z tym zalaniem na prawdę pech:baffled:

ja tam niby w miasteczku ale na Mazurach normalna śnieżyca cały dzień! śniegu baaaardzo ładnie przybyło chyba będzie z 5cm, rzucić w kogoś śnieżkiem?

buuu a co tu takie pustki???
witam
Antylopka wspołczuje przejść z pralką...:( ale teraz będziesz miała nową...:)

strasznie się tu przerzedziło -gdzie są grudniówki ja się pytam??

po takim dniu jak dzisiaj współczuje przedszkolankom...:( ile to sie człowiek ogada-a często dziecko i tak swoje ech.... mamy starszaków tez tak macie???

gufi upolowałam płaszczyk w de facto-był ostatni i chyba na mnie czekał 0:-)

reklama
A ja właśnie wróciłam ze sklepiku. Desperadosa sobie sprawiłam. Wcześniej sałateczka przygotowana na zagrychę:-p, także czekam aż mały pójdzie spać(mam nadzieję, ze nie po 22.00:dry:) i się zluzuję troszkę:tak:.

Do góry