U
użytkowniczka r
Gość
Krolcia ja też się luzuję,ale Carlsbergiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Antylopka, z tym zalaniem na prawdę pech![]()

a za chwilę będę przysypiać....no pech, tym bardziej ze pojechalismy dzis kupic, wybralismy w neci Haier lub Candy w kolorze inox, zadnej na stanie nie bylo, a te co byly takie srebrne to o 200 euro drozsze:-/ no to wzielismy biala (i w sumie jest sliczna, ale nie pasuje do lodowki, ale co tam) i wracajac z nia zlapalismy pane!!!! bylo trzeba ja wyciagac z bagaznika, aby M mogl zmienic kolo. tak wiec kolejne koszty....
! Mały zaaachwycony tym całym rabanem, nie w głowie było mu spanie, czego efektem było zasypianie przed północą

. Czasami się zastanawiam w ogóle czy lekarz znowu nie pomylił się w diagnozie
. Ostatnio był taki chory(gorączka i potrzebny lekarz) dokładnie rok temu. Wtedy też powiedział, ze podejrzewa szkarlatynę, ten sam lekarz. No trochę mi to przestaje pasować, w sensie ta diagnoza, nie bardzo pasuje do objawów moim zdaniem.