ag29
Fanka BB :)
Witam ponownie
Ainah dzięki, mam nadzieję, że Maksiowi mniej boleśnie będą wychodzić trójki, życzę Ci tego
.A co do usypiania to Mateusz śpi w nocy w łóżeczku od 3 miesiąca, w dzień było spanie tylko we wózku, od dwóch tygodni śpi nawet w ciągu dnia w łóżeczku, na początku było ciężko ale zadziałało przetrzymanie go dłużej w zabawie, jak już się słaniał to kładłam go do łóżeczka i od razu zasypiał.
Antylopka dzięki jutro popytam w aptekach, ciekawe ile u nas będzie kosztowało.
Krolcia ja już od wczoraj przeżywam to porwanie, no masakra, brak słów :-(, jak można :-(.
Ja dziś byłam u babci z małym, pospacerowaliśmy po ogródku troszkę, mały oderwał się od tych dziąseł na chwilkę.
Wieczorem wkurzyłam się strasznie, wykupiłam dziś babci leki za które w zeszłym roku płaciła 180zł a po tym idiotycznym zamieszaniu, strajkach lekarzy i aptek zapłaciłam 280zł NO PARANOJA
!!!!!! Prawie wszystkie leki płatne 100%
.
Ciekawe jaka dziś noc mnie czeka. Zmykam.
Spokojnego wieczoru
Ainah dzięki, mam nadzieję, że Maksiowi mniej boleśnie będą wychodzić trójki, życzę Ci tego
Antylopka dzięki jutro popytam w aptekach, ciekawe ile u nas będzie kosztowało.
Krolcia ja już od wczoraj przeżywam to porwanie, no masakra, brak słów :-(, jak można :-(.
Ja dziś byłam u babci z małym, pospacerowaliśmy po ogródku troszkę, mały oderwał się od tych dziąseł na chwilkę.
Wieczorem wkurzyłam się strasznie, wykupiłam dziś babci leki za które w zeszłym roku płaciła 180zł a po tym idiotycznym zamieszaniu, strajkach lekarzy i aptek zapłaciłam 280zł NO PARANOJA
!!!!!! Prawie wszystkie leki płatne 100%
.Ciekawe jaka dziś noc mnie czeka. Zmykam.
Spokojnego wieczoru
Ostatnia edycja:

Myslicie że ja znajdą?? jak to było porwanie to pewnie juz za granicą jest... Boże, straszne!!
wiecie co można z tym zrobić ?
ciągle temp. na plusie tylko w nocy przymrozi, śnieg nie pada, a jak popada to od razu sie topi. Moje dziecko zarobiło juz buty o takie
co gorsza starszemu tez musialam kupić buty NOWE bo te z CCC (pierwszy raz kupiłam badziew) mu sie po prostu rozpadły
i taka to robota jak sie kupi tańsze że trzeba powójnie a zawsze kupowałam drożej, to raz że porządne a dwa jeszcze je sprzedałam za tyle że mialam na buty na wiosne
, też się przejechałam i to dla siebie kupując parę lat temu. Dlatego nigdy więcej tam butów nie kupiłam