• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam ponownie
Ainah dzięki, mam nadzieję, że Maksiowi mniej boleśnie będą wychodzić trójki, życzę Ci tego :).A co do usypiania to Mateusz śpi w nocy w łóżeczku od 3 miesiąca, w dzień było spanie tylko we wózku, od dwóch tygodni śpi nawet w ciągu dnia w łóżeczku, na początku było ciężko ale zadziałało przetrzymanie go dłużej w zabawie, jak już się słaniał to kładłam go do łóżeczka i od razu zasypiał.
Antylopka dzięki jutro popytam w aptekach, ciekawe ile u nas będzie kosztowało.

Krolcia ja już od wczoraj przeżywam to porwanie, no masakra, brak słów :-(, jak można :-(.

Ja dziś byłam u babci z małym, pospacerowaliśmy po ogródku troszkę, mały oderwał się od tych dziąseł na chwilkę.

Wieczorem wkurzyłam się strasznie, wykupiłam dziś babci leki za które w zeszłym roku płaciła 180zł a po tym idiotycznym zamieszaniu, strajkach lekarzy i aptek zapłaciłam 280zł NO PARANOJA:angry:!!!!!! Prawie wszystkie leki płatne 100%:angry:.

Ciekawe jaka dziś noc mnie czeka. Zmykam.
Spokojnego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór i dobranoc bo czasu nie ma na nic - chcialam sie tylko przywitac;-)

Ainah no czekamy z niecieprliwościa na ten wielki dzien :)

Mamolka ty wiesz co ona po pracy ma pod tymi paznokciami?? No meksyk po prostu... :tak:

Dziewczyny ja tez nie moge dojsc do ciebie po porwaniu tej dziewczynki, do Sosnowca mam rzut beretem i nie podejrzewałam ze w centrum moga sie dziac takie rzeczy. Nie chce sobie nawet wyobrażac co się dzieje w domu rodzinnym tej dziewczynki:baffled: Myslicie że ja znajdą?? jak to było porwanie to pewnie juz za granicą jest... Boże, straszne!!

dziewczyny,

od około 3 h mam podwyższone ciśnienie, tzn waha się 145/93, 145/78, 137/95...wcześniej miałam wszystko ok. Czy to są wartości, przy których powinnam się niezwłocznie zgłosić do lekarza? Czy może jeszcze poczekać bo za często mierzyłam ??? Strasznie się boję...:(

Ainah jedź i się nie zastanawiaj.

Wiolcia moja matka powiedziała, że dziecka raczej nie znajdą. Szanse są tak nikłe, że równe zeru. To małe dziecko, więc pewnie porwano je do adopcji. Gdyby mnie to spotkało - umarłabym z rozpaczy. Mam nadzieję, że znajdą to dziecko. Za takie coś tych porywaczy wysłałabym do kołchozu.

Dzięki Elena, zastanawiałam się czy jechać na IP czy zadzwonić do mojego lekarza i stwierdziłam że zadzwonię do lekarza, bo u nas na IP to jeszcze zaczęliby coś kombinować i mnie zostawili, a tak to przynajmniej od lekarza się dowiedziałam, że bierze się pod uwagę wartości dziesiąte, także wynik 145/80, który wyszedł mi rano, zaokrągla się do 140/80 - a takie ciśnienie podobno mogę mieć. Mam mierzyć dwa razy dziennie i jak się będzie utrzymywać wyższe czyli pewnie od 146/96 (czyli de facto 150/100) to mam dzwonić do niego.

Hejka.;-)
Ainah i jak teraz? Nie jest to bardzo wysoko, aczkolwiek jest podniesione i w Twoim stanie każdy skok jest ważny. Zdenerwowałaś się to i pomiar może nie być miarodajny....

Witam z kawką w mroźny czwartek.:tak:

Dzień dobry

Ainah mam nadzieję, że u Ciebie spokojniej już z ciśnieniem, ale tak jak Elena pisze, pojechałabym do szpitala.

U nas nocka ok.

Budząc się miałam nadzieję, że ta porwana dzidzia już się znalazła, ehh brak słów:no:

Miłego dnia życzę

Kurcze dziewczyny, coś mi się godzina na forum przestawiła, systemową mam 8:18, a na forum 9:18...:confused: wiecie co można z tym zrobić ?
mi tez się czasem tak dzieje, ale nic nie robie, nast. razem wchodze i wraca do normy.
Jak dziś samopoczucie? Oszczedzaj sie teraz szczególnie, nie dżwigaj Maksia bo to pewnie przez wysiłek, przeciażenie. Pewnie jeździsz na KTG. to ja bym podjechała i się upewniła dla własnego spokoju czy wszystko ok:tak:

krolcia u Was zima powiadasz...u nas ciągle takie byle co:dry: ciągle temp. na plusie tylko w nocy przymrozi, śnieg nie pada, a jak popada to od razu sie topi. Moje dziecko zarobiło juz buty o takie kozaki dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN (super,mięciutkie, wygodne) więc mógłby juz snieżek popadać:-D co gorsza starszemu tez musialam kupić buty NOWE bo te z CCC (pierwszy raz kupiłam badziew) mu sie po prostu rozpadły:szok: i taka to robota jak sie kupi tańsze że trzeba powójnie a zawsze kupowałam drożej, to raz że porządne a dwa jeszcze je sprzedałam za tyle że mialam na buty na wiosne:angry:

Małej obcielismy grzyweczkę:-) juz miała strasznie długie te wloski i ciagle leciały jej do oczu a ja spinek jakos zdierżyć nie mogę, wiec mamy grzywkę. Tak słodko teraz wygląda:-p

Co do porwanej Madzi - ja mysle że to juz koniec i dziecko przepadło na dobre:no: straszna, przeogromna tragedia której nie ogarniam:no: Ja mam fisia na tym punkcie żeby miec dziecko zawsze na oku, juz pare razy W. jak był mały zniikł mi z oczu i to uczucie paniki było chyba czymś najgorszym co przezylam:-(

reklama
Zima to za dużo powiedziane ale mrozik lekki trzyma:tak:. Powietrze jest takie fajne rześkie. Jakby do tego śnieg popadł to by było fajnie, no ale na opady według pogody szans nie ma.

Buty w ccc:dry::crazy:, też się przejechałam i to dla siebie kupując parę lat temu. Dlatego nigdy więcej tam butów nie kupiłam:no:. Dla dzieciaków biorę pod uwagę tylko deichmanna, jeszcze nigdy się nie zawiodłam a buty kupowałam najczęściej bobbi shoes albo właśnie Dei-tex. Przystępna cena, dobra jakość i łatwo je potem sprzedać na all.:tak:

Też jestem zdania niestety, że malutka się nie znajdzie...:-( Życzę im jednak aby było inaczej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry