Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokucytrusik super
mój ma koszulkę "najlepszy tata na świecie" własnie z tej firmy, dostał w zeszył roku na dzień ojca- świetował go wtedy po raz pierwszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokucytrusik super
mój ma koszulkę "najlepszy tata na świecie" własnie z tej firmy, dostał w zeszył roku na dzień ojca- świetował go wtedy po raz pierwszy
ja się tak panicznie tego boję, że nawet w te moje tabletki nie wierzę i mam strachaKochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokuPodziwiam takie osoby bo ja bym chyba sobie nie poradziła
![]()
Dokładnie masakraja się tak panicznie tego boję, że nawet w te moje tabletki nie wierzę i mam stracha![]()
ja w 100%, jak będę miała drugie to raczej z wpadki tylko, przynajmniej mi się tak wydaje, poród i ciąża to nie dla mnieDokładnie masakraJa nawet już w 70% jestem pewna że nie chce drugiego dziecka
hehe nie dokładnie Asia jest z października 2008 więc między nimi jest ponad 20 miesięcy różnicyKochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokuPodziwiam takie osoby bo ja bym chyba sobie nie poradziła
![]()