Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokucytrusik super
mój ma koszulkę "najlepszy tata na świecie" własnie z tej firmy, dostał w zeszył roku na dzień ojca- świetował go wtedy po raz pierwszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokucytrusik super
mój ma koszulkę "najlepszy tata na świecie" własnie z tej firmy, dostał w zeszył roku na dzień ojca- świetował go wtedy po raz pierwszy
ja się tak panicznie tego boję, że nawet w te moje tabletki nie wierzę i mam strachaKochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokuPodziwiam takie osoby bo ja bym chyba sobie nie poradziła
![]()
Dokładnie masakraja się tak panicznie tego boję, że nawet w te moje tabletki nie wierzę i mam stracha![]()
ja w 100%, jak będę miała drugie to raczej z wpadki tylko, przynajmniej mi się tak wydaje, poród i ciąża to nie dla mnieDokładnie masakraJa nawet już w 70% jestem pewna że nie chce drugiego dziecka
hehe nie dokładnie Asia jest z października 2008 więc między nimi jest ponad 20 miesięcy różnicyKochana właśnie patrzę na Twój suwaczek Ty masz dzieciaczki rok po rokuPodziwiam takie osoby bo ja bym chyba sobie nie poradziła
![]()